Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

MONKEY MONSTERS ZOO

MONKEY MONSTERS ZOO

ΙΣΛΑΜΟΠΗΘΗΚΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!!

Η BEYONCE και ο δαίμονας SASHA FIERCE

Σχέδιο Μπλέ Δέσμη - PROJECT BLUE BEAM

Το Project Blue Beam είναι ένα ειδικό πρόγραμμα εργασιών που συνδέεται με τα άλλα εξωτικά έργα φυσικής, όπως το πρόγραμμα HAARP στην Αλάσκα. Το HAARP είναι ένα πρόγραμμα που σε πολύ απλοϊκή άποψη ,εκπέμπει ακτίνες υψηλής ενέργειας scalar τεχνολογία φυσικής (Nikola Tesla) που αναλύει τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας του πλανήτη. Μία από τις πολλές πιθανές χρήσεις της τεχνολογίας αυτής συνεπάγεται με τη δυνατότητα να προβάλλει μαζικές εικόνες εξωτερικές για το μέγεθος ουρανού. Στην πραγματικότητα, το Project Blue Beam είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για την προβολή θρησκευτικών εικόνων στον ουρανό παρουσιάζοντας ένα ολόγραμμα . Είναι σαν την τηλεόραση παρέχοντας ένα οπτικό ερέθισμα χωρίς να προκύπτει κανένας ηλεκτρονικός δέκτης, έτσι ώστε  και όποιος έχει μειωμένη όραση θα μπορούσε να το δει.

http://www.youtube.com/watch?v=gkpT-gSSS54



Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι η τεχνολογία είναι τόσο εξελιγμένη που μπορεί ο εξοπλισμός αυτός να στείλει ηλεκτρονικά μηνύματα στους εγκεφάλους των τυφλών, έτσιώστε ακόμη να μπορούν να «βλέπουν» και αυτά τα άτομα το ολόγραμμα. Το θεωρείτε τρελό; Περίμενετε  ένα λεπτό και θα δείτε .Υπάρχουν φοβερές αποκαλύψεις σε αυτή την ιστορία. Το πρόγραμμα έχει επίσης τη δυνατότητα να προβάλλει ήχο και φωνή στο κεφάλι του μάρτυρα χωρίς να βλάψει τα αυτιά του ατόμου. Οι ήχοι μεταφέρονται απευθείας στον εγκέφαλο από ηλεκτρονικές παρορμήσεις. Και με τη νέα υπερ-τεχνολογία των υπολογιστών θα είναι δυνατό να στέλνουν τα μηνύματα μέσω των δορυφόρων από το διάστημα και να αλληλεπιδρούν μέσα στο μυαλό σας και να έχουν τη φωνή του «Θεού» να ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας, όπως και να βλέπετε τον "Ιησού" στον ουρανό! Οι αναφορές αυτές είναι πολύ παρατραβηγμένες και θα συμφωνήσουμε πως είναι έξω από την πραγματικότητα που μας έχουν διδάξει. Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές λένε ότι δεν είναι μόνο δυνατόν να συμβεί, αλλά και εφικτό είναι κάτι θα περάσουν στην πραγματικότητα και θα το χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή για να ξεγελάσουν τον κόσμο να νομίζει ότι ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού έχει επιστρέψει στη Γη. Δεν σας κατηγορεί κανείς αν δεν το πιστεύετε. Μπορείτε όμως να αναρωτηθείτε αν ίσως όλο αυτό είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης που παρουσιάζεται από κάποιους που κρύβονται πίσω από όλο αυτό με κάποιο ίσως νέο σχέδιο παγκοσμιοποιήσις.


Alpha Omega Report

"Ηλεκτρονική Μαγεία & Μπλε Δέσμη Τεχνολογία: Εργαλεία της τέταρτης γενιάς"


Η "επιχείρηση Μπλε Δέσμη " είναι εύκολο να εξηγηθεί και να αποκαλυφθει τεχνολογικά. Το ολόγραμμα , μια τεχνική 3D-διαστάσεων εικόνες, περιλαμβάνει ένα πρότυπο παρεμβολών μεταξύ 2 σετ του ενιαίου μήκους κύματος φως σε κύματα. Μια ενιαία δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε δύο μέρη, το ένα για να φωτίζει το αντικείμενο, το δεύτερο μέρος (που ονομάζεται δέσμη αναφοράς) αντανακλάται από έναν καθρέφτη. Οι δύο δέσμες αποτελούν πρότυπο παρέμβασης, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί για να σχηματίσουν ένα ολόγραμμα την κατάλληλη στιγμή.



Αυτό το ολόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια 3D-διαστάσεων εικόνα του αρχικού αντικειμένου. Σύμφωνα με μια πλήρη έκθεση από την καναδή ερευνήτριαδημοσιογράφο, Serge Monast, με τίτλο «Σχέδιο Μπλε Δέσμη, η ολογραφική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υψηλής τεχνολογίας συστήματα, σαν όπλο για τον έλεγχο του νου όπου χρησιμοποιούν ραδιο-κύματα συχνότητας στον εγκέφαλο, είναι ικανή να προβάλλει μια εικόνα στον ουρανό και προκαλώντας την συλλογική σκέψη να πείσει τους ανθρώπους πώς βλέπουν μια εξωγήινη εισβολή ή τη δεύτερη έλευση του Χριστού. The Blue Beam Project (Σχέδιο Μπλε Δέσμη) θα υποκρίνεται ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών της παλαιάς διαθήκης.




Κατ 'αρχήν, θα κάνει χρήση του ουρανού ως μια οθόνη όπως βλέπουμε μια ταινία-, με ένα ειδικό λέιζερ από τους δορυφόρους που θα παράγει ένα έργο, ταυτόχρονες εικόνες σε κάθε μέρος του πλανήτη, σε κάθε γλώσσα, σε κάθε διάλεκτο ανάλογα με την περιοχή. Συγκεκριμένα, το σόου θα αποτελείται από προβολές λέιζερ, πολλαπλά ολογράμματα θα στέλνουν εικόνες σε διάφορα μέρη του κόσμου, κάθε περιοχή θα έχει διαφορετικές εικόνες σύμφωνα με τα εθνικά πιστεύω και των θρησκευτικών δογμάτων. Καμία περιοχή δεν θα αποκλειστεί. Με κινούμενα σχέδια από υπερ-υπολογιστές και ηχητικά εφέ που θα εμφανίζονται να προέρχονται από τα βάθη του διαστήματος, θα πείσει τους οπαδούς των διαφόρων δογμάτων για την επιστροφή του Μεσσία τους, με την εντυπωσιακή πειστική ζωντανή ρεαλιστική εικόνα.



Οι διάφορες σωτήρες στη συνέχεια θα συγχωνευθούν σε έναν "σωστό" και θα υπάρχει εξήγηση κάθε μυστηρίου, προφητείες και αποκαλύψεις θα δοθούν στη δημοσιότητα. Η εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί σε μια περίοδο μεγάλης πολιτικής δυσαρέσκειας και γενικά θα επικρατει μεγάλος σάλος σε όλα τα κράτη και αναρχία. Φαίνεται σίγουρα ότι αυτό θα είναι μια καλή στιγμή για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους τα ενωμένα έθνη( ΟΗΕ )


Το Blue Beam Project, ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) που αναπτύχθηκε από επιστήμονες της NASA, αποτελείται από 4 μέρη, 4 βήματα προς την εφαρμογή της θρησκείας NWO New World Order (conspiracy theory) με τον Αντίχριστο στην κεφαλή του νέου κόσμου.



Πρώτον, οι σεισμοί σε ορισμένα συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη θα οδηγήσουν σε νέα αρχαιολογικά ευρήματα, που αποκαλύπτουν ότι έχουν παρανοήσει βασικά δόγματα όλων των θρησκειών και έχουν προβεί σε εσφαλμένη ερμηνεία.


Δεύτερον, ένα γιγαντιαίος διαστημικός χάρτης με προβολές λέιζερ πολλαπλών 3D-διαστάσεων με ολογραφικές εικόνες σε όλο τον κόσμο, θα φαίνεται να είναι η εικόνα του Θεού, μιλώντας σε όλες τις γλώσσες.


Τρίτον, η ηλεκτρονική συμμετοχή με τηλεπαθητικα κύματα ELF, VLF, LF θα φτάσουν στον εγκεφάλου κάθε ανθρώπου , θα μπλέκετε με την φυσική σκέψη και θα διαχέεται σε μορφή τεχνητής σκέψης και λήψης ώστε κάθε ένας να πιστεύει ότι ο Θεός μιλάει μέσα στη δική τους ψυχή.



Τέταρτον, ηλεκτρονικές "υπερφυσικές" εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην εξαπάτηση θα δημιουργήσει τις ακόλουθες ψευδαισθήσεις: η ανθρωπότητα θα πιστέψει πως επίκειται εξωγήινη εισβολή, οι Χριστιανοί θα θεωρούν πως οι εξωγήινοι έχουν έρθει για να τους διασώσουν, και να πείσουν όλους ότι οι παγκόσμιες σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις είναι η αιτία και η έλευση του Αντίχριστου όπου διεισδύει και ταξιδεύει μέσω οπτικών ινών, ομοαξονικό καλώδιο, ηλεκτρικές και τηλεφωνικές γραμμές - είναι παντού και αναπόφευκτο.



Όταν το ELF χρησιμοποιείται σε ένα πρόσωπο όλες αισθήσεις του τροποποιούνται. Μπορείτε να δείτε πράγματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα , και οι άλλοι δεν θα είναι σε θέση να βλέπουν αυτό που θα βλέπετε μόνο εσείς και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά . Αν και πιστεύουμε ότι η Μπλε Δέσμη θα είναι σε συνδυασμό με την πραγματική εσωτερική και εξωτερική εισβολή των έκπτωτων αγγέλων και δαιμόνων της Αποκάλυψης «κεφάλαιο εννέα(9)» με κάποιο τρόπο. Αυτές είναι κάποιες σοβαρές πληροφορίες.

http://www.youtube.com/watch?v=JZ0pEUqZ0c8


ELF είναι ένα εργαλείο της Luciferian Elite. Είναι η Νέα Εποχή εκδοχή της μαγείας, ως εκ τούτου σε ηλεκτρονική μαγεία. Βασικά κατευθύνουν τις εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF), στο πρόσωπο της επιλογής τους για οποιαδήποτε αιτιολογία έχουν. Το ELF θα κανει το άτομο να είναι άβουλο και πολλές φορές δεν θα το συνειδητοποιούν καν αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια πλήρης αλλοιωμένη κατάσταση . Βασικά ο εγκέφαλος έχει πολλές φόρες ένα τείχος προστασίας και μπορεί και μπλοκάρει τις συχνότητες. Ακριβώς όπως ένας υπολογιστής με ένα πρόγραμμα ειδικό με το τείχος προστασίας μπορεί να εμποδίσει ένα χάκερ από την πειρατεία σε έναν υπολογιστή. Luciferian αυτό το εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την μπλε Δέσμη Τεχνολογία, περισσότερο γνωστή ως Project Blue Beam, θα είναι η φωνή του θεού το Α και το Ω θα το ονομάσουν , αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μια πλάνη, μια καλοσχεδιασμένη απάτη.

http://www.youtube.com/watch?v=xhfVhlac2n8

Οι επιπτώσεις από το ELF για ένα άτομο μπορεί να διαφέρει με βάση το μήκος που θα χτυπήσει και τα κύματα την ρύθμιση συχνότητας, ή και τα δύο. Μερικά από τα συμπτώματα έχουν ως εξής:

1. Ελαφρά ή πλήρη απώλεια της συγκέντρωσης, μνήμης, και γενικά ένα μπλοκάρισμα του μυαλού για μερικά δευτερόλεπτα ή για λίγα λεπτά

2. Ζάλη.

3. Να νιώθετε μεγάλη κούραση και να σας παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε. Μπορεί να δείτε ότι κοιμάστε 12 με 20 ώρες κάθε φορά.

4. Να είστε συνέχεια ξάγρυπνοι και τσιτωμένοι μια άμεση επίδραση όπου αισθάνεστε σαν να έχετε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες καφεΐνης ή ακόμη και η κοκαΐνη. Μπορείτε να μείνετε ξύπνιοι για 22 και 48 ώρες χωρίς ύπνο και όλο αυτό το διάστημα να είσαστε νευρικοί.

5. Βουητό, χτύπους, στα αυτιά ,πολλές φορές και μουσική ν’ακούτε ενώ δεν προέρχεται από καμία συσκευή μετάδοσης ήχων. Μπορεί να είναι και επώδυνοι ήχοι ακόμη και στο βαθμό που αισθάνεστε σαν κάτι αιχμηρό να χτυπάει το τύμπανο του αυτιού σας.

6. Αλλοίωση της γεύσης-μεταλλική γεύση πολλές φορές.

7. Πίεση, συναισθηματικά και στο κεφάλι σου.

8. Εικόνες φωτός, λάμψεις και όταν κοιτάζετε μια εικόνα . Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.

9. Φωνή (ες) στο εσωτερικό του εγκεφάλου που δεν είναι δικιά σας ή το Άγιο Πνεύμα, αλλά είναι σαν το Άγιο Πνεύμα. (Αν είστε ένας στόχος που σας χρησιμοποιούν πάρα πολύ συχνά, θα καταστεί δύσκολο να βρούμε την διαφορά φωνής μεταξύ ELF ή το Άγιο Πνεύμα!)

10. Απλά γνωρίζετε πού να κοιτάξετε και να δείτε ένα UFO. Φαίνεσαι αρκετά σίγουρος και επιβεβαιώνεστε.

11. Μπορείτε να παραλύσετε στο κρεβάτι ενώ μια φωνή σας δίνει εντολές και δεν μπορείτε να αντισταθείτε. (Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία πάνω από το κρεβάτι σας, όταν αυτό συμβαίνει.

12. *Διαυγή όνειρα.( *Συνειδητό όνειρο είναι κάθε όνειρο κατά το οποίο το άτομο έχει συνείδηση ότι ονειρεύεται ενώ το όνειρο είναι σε πλήρη εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του συνειδητού ονείρου, είναι δυνατό να ασκήσει κανείς έλεγχο πάνω στο ονειρικό περιβάλλον και να κάνει πράγματα που αλλιώς θα ήταν αδύνατο να κάνει στη φυσική πραγματικότητα. Τα Διαυγή Όνειρα θεωρούνται πύλες που οδηγούν σε μεταφυσικούς χώρους. Κάτι δηλαδή σαν την Αστρική Προβολή.

13. Λάμψεις φωτός σε διάφορος χρωματισμούς.

14. Μπορείτε να ακούσετε φωνές που προέρχονται από ηλεκτρονικό εξοπλισμό που δεν είναι σε λειτούργει εκείνη την στιγμή και να σας προστάζει τι να κάνετε και τι όχι .

15. Μπορεί να έχετε υψηλή θερμοκρασία του σώματος για αρκετή ώρα και ξαφνικά να πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό πολλές φορές στην διάρκεια της ημέρας.

16. Μπορεί να έχετε «οράματα» να βλέπετε «φαντάσματα», μπάλες φωτός, δαίμονες, εξωγήινους, αγγέλους, κ.λπ.

17. Μπορεί να έχετε μια εξωσωματική εμπειρία - Αστρική προβολή.

18. Ταχυκαρδία ενώ είστε ακίνητος χωρίς να κάνετε η να έχετε κάνει καμία δραστηριότητα.

19. Να βλέπετε μέσα από κλειστά βλέφαρα.

20. Kundalini εμπειρίες Γιόγκα ( είναι κάποιες πνευματικές εμπειρίες σε πολύ υψηλό επίπεδο και επικοινωνούν με αλλά όντα στο συμπάν…. )


Τα παραπάνω δεν είναι καν μια πλήρη λίστα των αποτελεσμάτων της ELF (εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας όπλα). Τώρα βλέπετε γιατί είναι συνετό να διερευνηθεί η ELF πριν το ανθρώπινο γένος βυθιστεί περαιτέρω στην άβυσσο, και δεν υπάρξει καμία ελπίδα.





Το Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) θα χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη της Νέας Τάξης, το βασίλειο του Αντίχριστου, και το τέταρτο θηρίο (κατά τα θρησκευτικά δόγματα ), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο τελικό στάδιο πριν από την εμφάνιση του Αντίχριστου. Ωστόσο, πολλοί θα πιστεύουν πως η Μπλε Δέσμη είναι στην πραγματικότητα ο Αντίχριστος, ή ο Μεσσίας.


Το Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) υπάρχει εδώ και δεκαετίες και έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του Πολέμου του Κόλπου. Όλα τα άνω λεγόμενα είναι υπό επεξεργασία. Ωστόσο, ο τελικός σκοπός ακόμα περιμένει.



ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τα σχέδια και τα συμπτώματα της ELF έτσι μπορείτε να το αναγνωρίσετε και για την καταπολέμηση της, όταν έρθει η ώρα.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων -Παγκοσμιοποίηση NOW των εν λόγω δικτυακών τόπων έχει ξεκινήσει και το είδαμε όλοι ζωντανά 9-11-01.
Η μάχη γινεται για το μυαλό!

Η BEYONCE μιλάει για το δαίμονα SASHA FIERCE που συνεργάζεται

BEYONCE
1011
 

14
 

1
Google +

1
 
Η BEYONCE μιλάει για το δαίμονα SASHA FIERCE που συνεργάζεται.Η Μπιγιονσέ λέει ότι θέλει να είναι υπό πνευματική κατοχή σε όλο το βίντεο.
Μα πόσο πιο καθαρά θέλουν να το ακούσουν κάποιοι ότι συνεργάζονται με δαίμονες και πουλούν την ψυχή τους για να φτάσουν εκεί που έφτασαν ..Την μουσική αυτή την ακούει όλος ο πλανήτης και συμμετέχει στον ρυθμό και στην μουσική του.Αυτή είναι η νεοταξική μουσική βιομηχανία που ακούνε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας καθιστώντας ως πρότυπα αυτούς τους τραγουδιστές.Δείτε επίσης τα σύμβολα που κάνουν στα τραγούδια τους.

το συμβόλαιο με τον διάβολο

H ΑΣΤΑΝΑ SATANA παγκόσμια πανθρησκεία

Στους Λίθους της Γεωργίας της Αμερικης βρισκονται οι 10 εντολές του ANTIXPIΣTOY!!!


MAPIA ZOYPNATZH .
Στους Λίθους της Γεωργίας της Αμερικης βρισκονται οι 10 εντολές του ANTIXPIΣTOY!!!
            Οι Λίθοι της Γεωργίας είναι φτιαγμενες απο μπλε γρανίτη στο μνημείο Elbert County, Georgia, USA, παντρεύοντας τη διατήρηση της ανθρωπότητας και των μελλοντικών κατευθυνομενων γενεών. Η διατύπωση του μηνύματος που διακηρύχθηκε στο μνημείο είναι σε 12 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αρχαϊκών γλώσσες σανσκριτική, βαβυλώνια σφηνοειδούς γραφής, Αιγυπτιακά ιερογλυφικά και Κλασικών ΕΛΛΗΝΙΚΗ, καθώς αγγλικά, ρωσικά, εβραϊκά, αραβικά, ινδικά, κινέζικα, ισπανικά και σουαχίλι. Τον Ιούνιο του 1979, ένα άγνωστο πρόσωπο με το ψευδώνυμο "RC Christian" αγορασε απο την ετερια Elberton γρανίτη & δομικά υλικα για την κατασκευή τους που ονομάζεται «Πυραμίδα μπλε Γρανίτης». Ο κατασκευαστης αφιερωσε τους λιθους στον ιδρυτη του Ροδοσταυρισμού Christian Rosenkreuz. Ποιος ο σκοπός πίσω από τις Guidestones γιατι ονομάζεται "οδηγός" και γιατί ειναι  χαραγμένο σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες και 10 οδηγούς για την ανθρωποτητα? Φαίνεται οι Guidestones ειναι 10 κατευθυντήριοι λιθοι για την αθρωποτητα που θα λατρευουν  τις θεοτητες των Μάγια, αρχαία von Daniken συνωμοσία, Ανατολιτικου μυστικισμού. Ακριβώς τι ήταν αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να απαριθμήσω για εσάς: 1 Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση (πολεμους-ιοι πανδημιες γεννετικα μεταλαγμενα τροφιμα GMO MONSANTO, chamtrails αεροψεκασμοι, τοξικα εμβολια θανατου, FLUORIDE φθοριο μεχρι και στο νερο που πινεις)!!! 2 Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή (Eκτρωσεις)!!! την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της διαφορετικότητας (υβριδια κλωνοι). 3 Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας. (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ) 4 Πάθος, πίστη, παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική (Μη σκεφτεσαι εχε πιστη στη οικουμενικη πανθρησκεια και σαν τυφλο προβατο μεινε στη βολη σου σκεφτονται αυτοι για σενα). 5 Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια (Νεοι στρατιωτικοι νομοι FEMA και δικαστηρια που θα επιβαλουν την φυλακιση σου σε στρατοπεδα και φυλακες συγκεντωσης βλεπε Guandanamo χωρις να ξερεις καν τον λογο τις περισσοτερες φορες με την δικαιολογια λογοι εθνικης ασφαλειας). 6 Αφήστε σε όλα τα έθνη κανόνες εσωτερικους επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ 'ένα παγκόσμιο δικαστήριο!!! (Η απολυτη σκλαβια. Αν φαγωθειτε μεταξυ σας να φοβαστε να βρισκετε το δικιο σας γιατι αυτο δεν θα ειναι δικαστηριο θα ειναι αδικες αποφασεις εως με βασανισμους και εκτελεσεις αν δε συμορφωθεις στη Νεα Παγκοσμια δικτατορια)!!!  7 Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους (Απλα και κυνικα ειναι αχρηστοι ανθρωποι και νομοι για το συμφερον τους μπροστα στη παγκοσμια σκλαβια που ερχεται)!!! 8 Ισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα. (H απολυτη σκλαβια καμια ελευθερια καμια ιδιοτικοτητα καμια βουληση θα εισαι πληρως ελεγχομενος πως? Με ενα microchip RFID) 9 Βραβείο αλήθειας ομορφιάς αγάπης αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο. (Ξεκαθαρο η νεα πανθρησκεια πιστευει στο απειρο χωρις Θεο καμια πιστη σε τιποτα πια ολα χαος οπως το απειρο) 10 Μην  γινεστε καρκίνος για τον πλανήτη αφήστε χώρο για τη φύση.(ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ)!!! Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ 500εκατ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΞΟΝΤΟΣΗ 9 ΔΕΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!  Η εμφαση των λιθων αναφερεται αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο και ετσι προσπάθουν για να αντικαταστήσουν τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα οικουμενικη πανθρησκεια.Οι ιδεες που ειναι χαραγμένες στους Λίθους γραφτηκαν απο Σιωνιστες της παγκοσμιας δικτατοριας για τον ελεγχο της Γης. Είμαστε κατευθύνομενοι σε έναν κόσμο όπου θα ανατινάξμε τους εαυτούς μας και μαλιστα χωρις σφαίρα!!! Η σημασία νοηματος των λιθων ειναι τραγικα σημαντικό!!! Διότι επιβεβαιώνει ότι υπαρχει συγκαλυμμένη πρόθεση των ελιτ. Είναι προφανές από την 1η κατευθυντήρια γραμμή ότι ετοιμαζονται να φέρουν τον κόσμο όπως είναι σήμερα . Από τον Μάρτιο του 2012, ο πληθυσμός εχει μειωθει κατα 7 billion, όπως η 1ος λιθος προτείνει για το "καλο" της γης. Η ελιτ εχτισε τους Λίθους για την ΝΠΤ με ενα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και έναν νέο κόσμο πνευματικότητας. Αν δεν κατανόησουμε αυτες  τις δυνάμεις είναι αδύνατο να κατανοήσουμε τα σχεδια της παγκόσμιας ελιτ.Το γεγονός ότι οι  Αμερικανοί δεν έχουν ακούσει ποτέ για τους Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας αντανακλά το βαθμό ελέγχου των μαζων και τον ελεγχο του νου που υπάρχει σήμερα για το πως σκέφτεται ο αμερικανικός λαός. ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΗΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ! ΟΧΙ ΑΝΡΩΠΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!!! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ 1ο ΚΑΝΟΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΧΕΙΑ ΑΛΛΩΝ 9 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ!!! ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ? ΧΑ! ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ Η ΠΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ "ΑΛΙΚΗ" ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΕΛΟΤΡΥΠΑ ΤΩΝ "ΘΑΥΜΑΤΩΝ" ΤΗΣ ΝΤΠ.                      

ΑΝ


1 στους 3 Αμερικανούς φέρει chip RFID χωρίς να το γνωρίζει!!!!!!

Πανεπιστημιακή μελέτη αποκαλύπτει ότι τα microchip εμφυτεύθηκαν εν αγνοία των φορέων…

Πρόσφατη επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 3 διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες των ΗΠΑ απέδειξε ότι ο 1 στους 3 Αμερικανούς έχει ήδη εμφυτευθεί με μικροτσιπ RFID , δηλαδή ένα μικροσκοπικό εμφύτευμα που λειτουργεί ως πομπός για το σύστημα ανίχνευσης ταυτότητας μέσω ραδιοσυχνότητας .Το πιο σοκαριστικό είναι ότι η επέμβαση έγινε ερήμην των νυν φορέων του εμφυτεύματος.

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Wyoming (WIT) αποκάλυψαν ότι 1 στους 3 Αμερικανούς φέρει ήδη στο σώμα του ένα μικροτσιπ RFID. Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα γνωστοποιούν ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε 3000 άτομα ταυτοποίησαν 1000 πρόσωπα στα οποία έχει πραγματοποιηθεί εμφύτευση ενός τσιπ τεχνολογίας RFID -ραδιοσυχνότητας. Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων αγνοούσε ότι έφερε στο σώμα του το τσιπ. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έρχονται προς επίρρωση των σχετικών  προβλέψεων  που θέλουν την εμφύτευση του μικροτσιπ  ανίχνευσης ραδιοσυχνότητας  να αποτελεί κοινό τόπο την επόμενη δεκαετία.

 Ο John Brugle, Ph.D. που ήταν ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που πραγματοποίησε την μελέτη δηλώνει:

” Κινητοποιηθήκαμε για να επιτελέσουμε αυτήν την μελέτη για λόγους δημοσίου συμφέροντος που πηγάζουν από το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για αυτό το θέμα αλλά και για τους ενδεχόμενους φόβους που σχετίζονται με το εμφύτευμα τσιπ RFID και που αποτελούν κοινό τόπο. Πιστοποιήσαμε ότι ένας  μεγάλος -σκανδαλώδης θα έλεγα- αριθμός    πολιτών αγνοούσαν ότι είχαν δεχθεί εμφύτευμα  RFID στο σώμα τους. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ατόμων υποβλήθηκε σε αυτήν την επέμβαση εν αγνοία της.”

“Ελπίζω ότι αυτή η μελέτη θα μας οδηγήσει να βάλουμε ένα φρένο σαν κοινωνία σε αυτό το θέμα και πραγματικά να αναλογιστούμε τις συνέπειες και τις επιπτώσεις από τέτοιου είδους εμφυτεύματα RFID στον άνθρωπο. “

Slide2

Η μελέτη εξέτασε την επικράτηση του εμφυτεύματος όσο και τις θέσεις τοποθέτησής τoυ. Εκτός από το γνωστό μέρος εμφύτευσης που είναι το πίσω μέρος του χεριού ταυτοποιήθηκαν πολυάριθμες εμφυτεύσεις μικροτσιπ RFID σε οδοντοστοιχίες. Η λειτουργία των τσιπ ποικίλει, αλλά οι ερευνητές ανέφεραν ότι σε πολλούς συμμετέχοντες στην έρευνα, το σύστημα ραδιοανίχνευσης ταυτότητας, αποκάλυπτε τα ατομικά δελτία ταυτότητας συμεπεριλαμβανομένων των αριθμών κοινωνικής ασφάλισης και τους ιατρικούς  φακέλους. “Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει ο πολίτης αν είναι φορέας τσιπ RFID είναι να συμβουλευτεί έναν ειδήμονα στο χώρο της υγείας που θα τον υποβάλει σε μια μαγνητική τομογραφία με δέκτη ραδιοσυχνότητας σε όλο το σώμα”. (Nationalreport  09/06/14)


Η εμφύτευση  microchip με προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης του φορέα αλλά χωρίς να λειτουργεί ως πομπός /δέκτης ραδιοσυχνότητας πραγματοποιείται επίσημα επί ευρωπαικού εδάφους στο Πανεπιστημιακό τμήμα Οδοντιατρικής στην βελγική πόλη Leuven. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εκπονήθηκε από τους καθηγητές Οδοντιατρικής μετά τις μεγάλες φυσικές καταστροφές από τσουνάμι, σεισμούς, πηρυνικά ατυχήματα κτλ, όπου παρατηρήθηκε αδυναμία αναγνώρισης των πτωμάτων. Με την εμφύτευση τσιπ σε κάποιο δόντι  που συνήθως είναι το σημείο του σώματος που παραμένει άθικτο, θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να διασφαλίσει την ταυτοποίησή του μετά από ενδεχόμενο ατύχημα ή φυσική καταστροφή.

 Τα εμφυτεύματα που φέρουν bar code και συνήθως γίνονται στο μπράτσο, στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί από ρεπορτάζ της βελγικής κρατική τηλεόρασης RFTB ,σε θαμώνες διαφόρων VIP  νυχτερινών κέντρων σε Ολλανδία των οποίων οι πελάτες περνούν από πύλες ραδιοανίχνευσης για να εισέρθουν στο χώρο.Ακόλουθα, η παραγγελία,  και πληρωμή των καταναλωτικών ειδών γίνεται με τον φορητό σκάνερ των νυχτερινών κέντρων, στο μπράτσο των θαμώνων όπως στα ταμεία των σούπερ μάρκετ.

Η ιατρική χρησιοποιεί ήδη ευρέως τα εμφυτεύματα ραδιοσυχνότητας  σε ασθενείς που πάσχουν απο Αλτσχάιμερ και άλλες νευρολογικές ασθένειες που επιφέρουν  αμνησία . Όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στο pentapostagma.gr, η νέα μεταρρύθμιση για το σύστημα υγείας του Ομπάμα (Obamacare) προβλέπει την εμφύτευση chip για όσους θέλουν να έχουν  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι συγγενείς των εμφυτευμένων -χωρίς την συνειδητή άδεια των ασθενών- υποστηρίζουν ότι με το σύστημα αυτό της ραδιοανίχνευσης “δεν χάνουν τους ανθρώπους τους”. Στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Παρισιού, τα νεογνά φέρουν βραχιόλι με αντίστοιχο chip  ώστε να χτυπάει συναγερμός όταν ο πομπός ανιχνευθεί εκτός του δωματίου. Οι πρώτοι χρήστες βραχιολιού ραδιοανίχνευσης υπήρξαν οι υπόδικοι ή κρατούμενοι φυλακών που δέχτηκαν την ραδιοανίχνευσή τους με αντάλλαγμα την  “ελευθερία”.

Το προστάδιο της εμφύτευσης είναι ο αυτός ο ακριβώς “μπρασελές” που είναι ευρύτατα διαδεδομένος σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες σε Ευρώπη και Αμερικανική ήπειρο. Η ευρωπαική νομοθεσία επιβάλλει ήδη το τσιπάρισμα όλων των ζώων και σε πρώτη φάση επιτρέπει το προαιρετικό τσιπάρισμα των πολιτών της.


Σε χώρες όπου οι κοινωνικές ανισότητες είναι τεράστιες, όπως η Βραζιλία, το Μεξικό ή η Αργεντινή, οι πλούσιοι γονείς κάνουν εμφύτευμα στα παιδιά τους ώστε να τα εντοπίζουν μετά από απαγωγή για λύτρα.

Ο σατανικος Ouija Board για παιδιά! Προστατέψτε τα παιδιά από την μαυρη μαγεία! τον πουλανε στην ευρωπη και αμερικη σαν ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ !!!!


ΠΟΛΗ Astana-Satana ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΟΙ KILLUMINATI ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΩΤΗΤΑ!




ΠΟΛΗ Astana-Satana ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
ΟΙ KILLUMINATI ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ
ΑΝΘΡΟΠΩΤΗΤΑ! MAPIA ZOYPNATZH EPEYNHTPIA. https://www.facebook.com/profile.php?id=100011273138660
         Ενα απανθρωπο σχεδιο αχαλινωτης πργματικοτητας!!! Μια σκοτεινη ελεινη κλικα σκοπευει να κυριαρχησει και την γη να κυβερνησει απαλασοτας την απο δισ. εκ. πληθησμου που θα εκτελστουν στην παγκοσμια σφαγη. Ετσι θα επιτρεψει η Elite καπια εκ. να μεινουν και να επιβωσουν οι "εκλεκτοι" σε τουτη την γη. Οσοι επιβιωσουν θα ειναι υποδουλωμενοι σκλαβοι σφραγισμενοι με RFID chip στη παγκοσμια δικτατορια.Ενα κομματι απο την ατζεντα τους εχει διαρευσει. Η Αστάνα ειναι πρωτεύουσα του Καζακστάν έχει 708.000 κατοικους  στην Ακμολα κ εχει χτιστεί με συμβολισμους της ΝΠΤ.  Προτευουσα απειρου καλους που ειναι περιεργως ασυνηθιστο σε τοσο φτωχη χωρα.Ειναι αποκυημα φαντασιας φρενοβλαβων συνωμοσιλογων της ΝΤΠ. Αναμεσα στα υπερπολυτελη κτιρια βρισκεται μια τεραστια πυραμιδα κτιριο με την ονομασια "ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ" και ειναι χωρος συνεδριασεων εκπροσοπων των παγκοσμιων θρησκειων παγκοσμιως. Το Manly P. Hall, η γυαλινη πυραμίδα αντιπροσωπεύει μυστήρια αρχαίων πολιτισμών που ενσαρκώνουν τη γνώση του πεφωτισμου. Η σημερινή ελίτ με τον αποκρυφισμό,της αρχαίας σοφίας χρησιμοποιεί την πυραμίδα σύμβολο της εξουσίας στο κόσμο. Λέγεται ότι το επιστέγασμα της Μεγάλης Πυραμίδας θα αποκατασταθουν, όταν ερθει το πληρωμα του χρονου. Αυτη η πυραμίδα αντιπροσωπεύει τη δύναμη των ελιτ. Πρόκειται για ένα κόσμο που υπογράψαν και εκπροσώπουν 17 θρησκευτικά δόγματα για την ενωση της Οικουμενικης πανθρησκειας και συνένωση ολων των θρησκειών. Οι θρησκευτικοι ηγέτες από όλο τον κόσμο κάθονται γύρω από μια τεράστια στρογγυλη τραπεζη σε σχημα του ήλιου, συζητώντας το πώς να συμβιβάσουν τις διαφορές στη Νέα Εποχή. Ο συμβολισμός είναι κραυγαλέος!!! Ο Ήλιος είναι τοσο φωτεινος που αντιπροσωπεύει την πεφώτιση για τους στόχους της ΝΤΠ. Ένας από αυτούς είναι η αντικατάσταση όλων των θρησκειών από μια μορφή νεο-παγανισμού. Η Αστάνα είναι η πρωτεουσα της ΝΤΠ. Η κορυφή της είναι κυριολεκτικά ουράνια. Είναι στρογγυλή, και λουζεται απο το ένδοξο φως του ήλιου. Οι εικόνες από λευκά περιστέρια στα παράθυρα, αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, η οποία θα οδηγήσει στην ενοποίηση των παγκόσμιων κυβερνήσεων και θρησκειών στη ΝΠΤ. Τμήματα της πυραμίδας ενσαρκώνουν την Πυθαγόρεια θεώρηση του κόσμου που έχουν μελετηθεί σε απόκρυφες κοινωνίες. Ο Πυθαγόρας διαίρεσε το σύμπαν σε τρία μέρη, τα οποία κάλεσε το Ανώτατο κόσμο, το Superior World, και το Κατώτερο κόσμο. Η υψηλότερη, ο Ανώτατος κοσμος, μια πνευματική ουσία διαπερνά όλα τα πράγματα και το πραγματικό επίπεδο εινα ο Ανώτατος Θεός που ειναι πανταχού παρών, παντοδύναμος και παντογνώστης. Είναι μια αναπαράσταση της φιλοσοφίας των μυημένων. Σχεδιάστηκε από βρετανό αρχιτέκτονα τον Sir Norman Foster, το μνημείο έχει ως στόχο την ενσαρκώση του δέντρου της ζωής και ένα μαγικό πουλί της ευτυχίας που ονομάζεται Samruk. είχε θέσει το αυγό του στην σχισμή ανάμεσα σε δύο κλαδιά ενός δέντρου λεύκας και αντιπροσωπεύει το "δέντρο της ζωής" ωπου ανοιγει την πυλη των πνεύματων που αφήνει τον υλικό κόσμο και εντασονται στο θεϊκό κόσμο. Αυτο το μυστηριο τελειται στις απόκρυφες των ελιτ κοινωνίες. Υπάρχουν επίσης κάποια περίεργα στοιχεία. Στο εσωτερικό θα βρούμε ένα χρυσό τρίγωνο με handprint (κουμπι χαραγμενο και σκαμενο σε αποτυπωμα παλαμης) που ανηκει στην παλαμη του πρόεδρου Ναζαρμπάγιεφ.Ειναι ολοιδιο με την ταινία Total Recall (Ολικη Επαναφορα). ΣΑΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΕΛΙΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ.ΛΑΘΟΣ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ! Παραθετω λινκ απο το YouTube με τιτλο "ΑΣΤΑΝΑ παγκόσμια κυβέρνηση πανθρησκεία" https://youtu.be/ZM9BgaPpHAc !!!!! SOCK!!! ΠΡΟΤΟΚΟΛΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΩΠΟΥ ΛΕΕΙ!! ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ .ΑΝΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ D19 ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΕ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΙΝΑΣ-ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΣΥΡΑΞΗ. Η ΜΕΤΑΚΟΜΟΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΩΣ Η 1η ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ (ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ). ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 60 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΧΕΥΤΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΠΠΟΛΑΠΛΑΣΙΟ 500 ΚΕΦΑΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ.Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΛΙΓΚΙΩΔΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ.Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ" ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΕΝΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Η ΑΣΤΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ 30.000 τμ.ΥΠΟΣΚΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ!!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΤΕΙ!!!!! Η ΑΣΤΑΝΑ=ΣΑΤΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 3 ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΓΧΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ  ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ 2ας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΡΙΝΩΝ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΖΩΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ!!!

KILLARY-KLINTON H MAPIONETA TΩΝ ROTHCHILD!

KILL-ΑRY Clinton Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ROTHCHILD ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ TΟN ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!!!
      Η (Hillary Diane Rodham Clinton) ειναι Αμερικανοεβραια παλακιδα του σατανα στα αδυτα της ποιο αποκρυφιστικηςλεσχης SKULL & BONES 322!!! Μελος της διαβόητου οικογένειας Rothschild, με αποκρυφιστικες πεποιθήσεις.Οι Πρόεδροι δεν εκλέγονται, αλλά επιλέγονται από την παγκόσμια σκιώδη διακυβέρνηση. Εχει στενη σχεση με την οικογενεια Rothschild και συνεργαζεται μαζι με τους Rockefeller.Το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εκθετουν συνεννενοημενα την εκστρατεία της ειναι δεδομένο ότι είναι επιλεγμένη υποψήφιος των Ρότσιλντ. Η Χίλαρι Κλίντον είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στην ελίτ, δημιουργων της ΝΠΤ προσκυνα στο Μολώχ, αποκρυφιστρια συμμετεχει σε λατρειες που με ανθρώπινα τελετουργικά θυσίων που γινονται στο Μποεμικο δασος απο το 1800 με την ονομασια "Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΩΝ ΜΑΣ"οπου προσφέρουν απανθρακωμένη ανθρώπινη σάρκα σύμφωνα με εκθέσεις. Ειναι πιστοποιημενο πως στο Μποεμικο δασος αποφασίζουν για τον επόμενο πρόεδρο των Η.Π.Α ενα έτος πριν από τις εκλογές (βλέπε πρώην προέδρους Αϊζενχάουερ, Νίξον και Ρίγκαν, η δυναστεία Μπους και του συζύγου της Μπιλ Κλίντον), Η Χίλαρι είναι μαριονετα  στο σκοτεινό μυστικό κόσμο τους.Το Bohemian Grove είναι αυστηρα μονο για αρρενες, αλλά έχουν προσωρινές εξαιρέσεις για τις γυναίκες, και η ΝΠΤ έχει αποφασίσει ηδη ότι είναι προς το συμφέρον τους με το να χειροτονεί την Χίλαρι ως τον επόμενο πρόεδρο οπου λυγιζει και τους πιο αβατους κανονες τους.Αυτό εξηγεί γιατί τα ΜΜΕ και social media εργαζονται υπερωρίες για να εκλεγεί. Η παγκόσμια ελίτ έχει μιλήσει ηδη στα ΜΜΕ ωστε να βαδίζουν στο και να υποστηρίζουν τον επιλεγέντα υποψήφιο τους,ετσι καταστρεφοντας ολες τις πιθανότητες πως ειναι απειλη για το μελλον της χωρας,κοντρολαροντας ετσι τις μαζες κυνικα και στυγνα παιζοντας σκακι στην παγοσμια ματωμενη πλατη της ανθροπωτητας μεσα στα διεφθαρμένα ελίτ κλαμπ τους.Ενα e-mail στις 29/8/2008 που πηρε απο ανώτερο κυβέρνητικο γραφει στην Χίλαρι Κλίντον!!! Με τα δάχτυλα σταυρωμένα και ενα λαγοποδαρο παλιο κλεισμενο σε σοφιτα θα θυσιασεις ενα κοκορα στην αυλή στο ονομα του αρχαιου θεου-δαιμονα Μολώχ!!! Το Wikileaks εβγαλε στη φορα Email της που περιέχει 30.022 μηνύματα. Τώρα έχουμε απόδειξη πως η Κill-nton μαζι με τους παγκοσμιοποίητες της ελίτ έιναι μυημενοι αποκρυφιστες.Ως γνωστόν η ΧΙΛΑΡΙ ήταν ΥΠ.ΕΞ. στην πρώτη τετραετία του προέδρου OBAMA. Είναι σύζηγος του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. BILL CLINTON, και διψάει για εξουσία.Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως ΥΠ.ΕΞ. προέβη σε παράνομες ενέργειες αναμείξεως στα εσωτερικά τρίτων χωρών.Επιτέθηκε στη Λιβύη χώρα που ευημερούσε σκότωσε τον Κυβερνήτη της ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ,αρπαξε τα πετρέλαιά,το χρυσό, για λογαριασμό της ηγεσίας της ΝΤΠ.Εγκατέστησε καθεστώς Ισλαμιστών, οπου υποφέρει η χώρα μας και όλη η Ευρώπη διά της λαθρομετανάστευσης. Ένα καθεστώς που επιθυμούσε η Ν.Τ.Π. & η ηγεσία της Σιωνιστικής Κυριαρχίας. Για να γίνει αυτό σκοτώθηκαν Αμερικανοί, χιλιάδες θυσιάστηκαν στους πολέμους Κορέας, Βιέτνάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, κ.λ.π.Τώρα η Λιβύη φτωχοποιήθηκε, όπως πάνε να κάνουνε σε εμάς τώρα.Η ΧΙΛΑΡΙ άφησε τη Λιβύη στο ΧΑΟΣ. Τώρα ζητάει τη ψήφο των Αμερικανών για να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ειναι μαριονέτα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας για να κηρύξει τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο, στην υπηρεσία της ΝΤΠ. Ειναι μια τρελαμένη αρρωστημενη ερπετομοφρη μεταλαγμενη υβριδιοσαυρα που διψαει για αιμα στην καρεκλα της προεδρίας!!! Επισης η οικογενεια Αγγελόπουλου επισημο μελος της λεσχης Bulderberg έδωσαν πάνω από 10 εκ.$ στην Εβραία Κλίντον.. Αφορά “χορηγίες” στο ίδρυμα the Clinton Foundation τον Μάρτιο του 2016 και αφορά για την υποψηφια στην Προεδρία των ΗΠΑ οπου εδωσε 5-10 εκατ $ ο καθένας!!! 2)EINAI ΕΡΠΕΤΟΜΟΦΡΗ ΚΛΩΝΟΣ-ΥΒΡΙΔΙΟ!!! ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!! Μία πολύ παράξενη συμπεριφορά της Κλίντον καταγράφεται στην κάμερα…Ξαφνικά αρχίζει να σπαρταραει και να χτυπιεται υπο δαιμονοκαταληψια.Παρατηρήστε τα μάτια της, την λάμψη τους, τον τρόπο που κοιτάει Η ίδια προσπαθεί να αντεπεξέλθει και να το κάνει να φανεί σαν αστείο…Όμως, φαίνεται ξεκαθαρα πως είναι σοβαρό, καθώς η δημοσιογράφος μπροστά της,τρομάζει και κάνει πίσω….Εχει καταληφθεί από κακόβουλη οντότητα, φενεται ξεκαθαρα πως ειναι υβρίδιο αν παρατηρησετε το βιντεο σε αργο καρε τα ματια της παιρνουν οψη οφεως και γινονται κιτρινα σαν ερπετο! Παραθετω link απο το YouTube https://youtu.be/YMHOcmDVBP0 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΙΡΕΣΗ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ  ..ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ  ΣΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΕ; AN NAI TOΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ "ΘΕΙΟΥ ΣΑΜ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Η ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΦΑΓΗΣ!!!