Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ - ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ - ΒΙΝΤΕΟ!!!

Εγκάθετα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι οδηγούν τους ανθρώπους προς το μικροτσίπ και το χάραγμα.

Το Buzzfeed News ξεκίνησε καμπάνια για να περάσει στον νου των ανθρώπων, τι καλό που είναι το μικροτσίπ, δημιουργώντας  μία πρώτης τάξεως προπαγάνδα εκ μέρους της Νέας Τάξης, που και ο ίδιο ο παγκόσμιος ηγέτης θα ζήλευε.
Ο αρχισυντάκτης του εν λόγω μέσου, Charles Warzel, άφησε να του εμφυτεύσουν μικροτσίπ στο χέρι, λέγοντας παράλληλα πως σε δέκα χρόνια όλοι θα το έχουν, γιατί είναι πιο αξιόπιστο από το «να κουβαλάς ένα πορτοφόλι».
Το βίντεο, το οποίο πλασάρει την ιδέα εμφύτευσης μικροτσίπ κάτω από το δέρμα ως ανώδυνη και διασκεδαστική, έχει ήδη προβληθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων.
Ο Warzel αναφέρει πως ήθελε να δει πως θα είναι το «χρήμα του μέλλοντος»!!!
Από την άλλη ο ειδικός σε θέματα τεχνολογίας, Stuart Lipoff, μιλώντας στο αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο NBC, ισχυρίζεται πως το τσιπάρισμα του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, είναι «αναπόφευκτο».
Σύμφωνα με τον ίδιο οι άνθρωποι δεν πρέπει να ανησυχούν «πως ο Μεγάλος Αδελφός θα παρακολουθεί αυτούς και τα παιδιά τους».
Η τεχνολογία θα χρησιμοποιείται μόνο για «ασφάλεια και ευκολία».
Σας έπεισε;
Δείτε το βίντεο παρακάτω αλλά και ΕΔΩ.
liakonews.gr

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. VIDEO


Η Γερμανική κοινωνία εξοργίστηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) έχει κάνει αρκετές υποκλοπές πολιτών στη χώρα τους. Οι ανησυχίες για την ασφάλεια της ιδιωτικής τους ζωής είναι τέτοια που ορισμένοι Γερμανοί έχουν ανεβάσει βίντεο στο YouTube που εξηγούν πώς να καταστρέψουν το μικροτσίπ που βρίσκεται μέσα στις ταυτότητες χρησιμοποιώντας τον φούρνο μικροκυμάτων.
Παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί του βίντεο προειδοποιούν για την μη νομιμότητα της διαδικασίας.

Τον περασμένο Αύγουστο ένας άνδρας 29 ετών συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με την κατηγορία ότι κατέστρεψε εσκεμμένα το γερμανικό δελτίο ταυτότητας του σε ένα φούρνο μικροκυμάτων.
Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, ο κρατούμενος εξήγησε ότι θέρμανε το διαβατήριό του για να εμποδίσει την επιτήρηση του από την NSA.
Ο Γερμανός πολίτης που κατέστρεψε εσκεμμένα το γερμανικό δελτίο ταυτότητας του σε ένα φούρνο μικροκυμάτων πρέπει να πληρώσει πρόστιμο ή να εκτίσει ποινή φυλάκισης για παράνομη τροποποίηση των επισήμων εγγράφων. Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, τα προσωπικά έγγραφα ταυτότητας είναι κρατικές.

Τα μικροτσίπ εφαρμόζονται σε όλα τα γερμανικά δελτία ταυτότητας από το 2010 και, παρόλο που η Γερμανική Κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι το μέτρο αυτό προκαλεί πολλές αντιδράσεις αν και οι μελέτες έχουν δείξει ότι το μικροτσίπ χρησιμοποιείται για να κατασκοπεύει τους Γερμανούς πολίτες.
Μια έρευνα του 2014 δείχνει ότι σχεδόν το 40% των Γερμανών πιστεύουν ότι η αύξηση της ψηφιοποίησης και ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ απειλεί το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή.

Το χάραγμα του αντίχριστου πλησιάζει και όποιος δεν συμμορφώνετε με τα σχέδια της Νέας τάξης Πραγμάτων είτε θα φυλακίζεται είτε θα πρέπει να καταφύγει σε κάποιο βουνό.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ!!!


Τα σύμβολά τους είναι πλέον παντού. Πολλοί τα κοιτάνε. Πόσοι τα βλέπουν; Τέτοια σύμβολα
υπάρχουν και στα λογότυπα των μεγάλων πλανητικών γεγονότων, όπως είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες. Οι συμβολισμοί αυτοί έχουν επιβληθεί από τους εξουσιάζοντες τον πλανήτη δίνοντας έτσι έναν καθαρά τελετουργικό χαρακτήρα σ’ αυτό που κάνουν, με σκοπό την επιτυχία

. Προσδοκούν στην βοήθεια αυτών που πιστεύουν δηλώνοντας παράλληλα ότι ανήκουν σ’ αυτούς. Κάνουν ότι ακριβώς έκαναν οι πρόγονοί τους. Τα σύμβολα αποτελούν επίσης κώδικα επικοινωνίας αυτών που είναι ταγμένοι στον κοινό σκοπό, καθόσον δεν γνωρίζονται όλοι αναμεταξύ τους, και συνήθως είναι κρυμμένα σε κοινή θέα. Δείχνουν ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά και ποιος τα ελέγχει, έτσι κι αλλιώς ο σκοπός είναι ένας. Η επιβολή της Νέας Τάξης.

Οι Ολυμπιάδες ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως είναι καθοδηγούμενες και εξυπηρετούν τούς σκοπούς των πλανηταρχών οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται για να επηρεάσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους. Επιπροσθέτως, τα σήματα των Ολυμπιακών αγώνων συνδέονται αρμονικά με τις τελετές έναρξης και λήξης. Και στην δικιά μας Ολυμπιάδα το 2004 στην Αθήνα, που ήταν η πρώτη της νέας χιλιετίας, τα ίδια δεν συνέβησαν; Θα θυμάστε ότι ο αθλητικός χώρος του Ολυμπιακού σταδίου των Αθηνών είχε γεμίσει με νερό (εποχή του υδροχόου) και είχε μετατραπεί τόσο στην τελετή έναρξης, όσο και στην τελετή λήξης των αγώνων σε ένα τεράστιο μάτι.

Σε έναν γιγαντιαίο οφθαλμό. Το δε στεφάνι, το σήμα των αγώνων της Αθήνας, ήταν σαν να το είχε ζωγραφίσει το «φωτεινό» νεογέννητο που γεννήθηκε στο νερό του ΟΑΚΑ.



Αναφορικά με το σήμα των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο τώρα. Το σήμα απεικονίζει τρεις ανθρώπους που κρατιούνται μεταξύ τους από τα χέρια και έχουν ενωμένα τα πόδια τους σχηματίζοντας κύκλο. Η ιδιαιτερότητα όσο και η πρωτοτυπία του, και έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό, είναι το ότι δεν είναι εικόνα αλλά αντικείμενο. Αυτό που βλέπουμε, είναι μια άποψη του κανονικού σήματος. Βλέπουμε μια φωτογραφία του. Το επίσημο σήμα είναι αντικείμενο τρισδιάστατο και, επαναλαμβάνω, αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο του που μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα το τι συμβολίζει. Το τρισδιάστατο αυτό δημιούργημα είναι φωτογραφημένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε στην φωτογραφία που βλέπει ο παρατηρητής να μπορεί να διαβάσει εύκολα την λέξη “Rio”.



Αυτό είναι οφθαλμοφανές, και είναι οφθαλμοφανές για να λειτουργεί ως παγίδα μη δημιουργώντας υποψίες. Με την λογική ότι εφόσον το σήμα δημιουργήθηκε για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, και γράφει «Ρίο», όλα είναι φυσιολογικά. Αυτό όμως περιέχει και άλλους συμβολισμούς.

Πρώτα απ’ όλα το σήμα των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας ακριβώς την ίδια λογική δημιουργίας των λογοτύπων των δύο προηγουμένων Ολυμπιάδων, δηλαδή του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012. Τα σήματα των Ολυμπιάδων αυτών δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια «καλλιτεχνική» γραφή τῆς λέξεως “sion” ή “zion” (Σιών). Ειδικά στο σήμα της Ολυμπιάδος του Λονδίνου αυτό ήταν ολοφάνερο διαβάζοντάς το από τα δεξιά προς τα αριστερά όπως γίνεται στις σημιτικές γλώσσες.



Η ίδια αρχή ακολουθήθηκε και στο σήμα της Ολυμπιάδος του Ρίο. Υπάρχει και σ’ αυτό κρυμμένη η λέξη “Sion”. Διαβάζοντας από τα δεξιά προς τ’ αριστερά, και λαμβάνοντας υπόψη πάντα ότι το σήμα είναι τρισδιάστατο, οι χρωματιστοί άνθρωποι σχηματίζουν με τα χέρια τους και τα πόδια τους την λέξη “Sion” κατά τον εξής τρόπο.

Tο “S” σχηματίζεται από τον μισό κίτρινο άνθρωπο και από τον μισό γαλάζιο. Το “I” σχηματίζεται από τον κορμό του κιτρίνου, το “O” σχηματίζεται από το σχήμα των χεριών-ποδιών του κιτρίνου και του πρασίνου και τέλος το “N” σχηματίζεται από τους κορμούς και τα χέρια των πρασίνου και γαλάζιου. Έτσι σχηματίζεται η λέξη “Sion”.



Ο δεύτερος συμβολισμός είναι το σύμπλεγμα των τριών ανθρώπων. Είναι μεν περισσότερο εμφανής, αλλά είναι άγνωστη η πηγή προέλευσης της εμπνεύσεως του σχεδιαστού. Αυτός που το σχεδίασε, γιατί το σχεδίασε έτσι; Η τρισδιάστατη αυτή παράσταση των τριών ανθρώπων με ενωμένα τα χέρια τους και τα πόδια τους είναι εμπνευσμένη από μασονική τελετή μύησης και το σύμπλεγμα αυτό των τριών ανδρών ονομάζεται three-man gambit.

Κατά την διάρκεια της τελετής οι τρείς μυημένοι ενώνουν τα χέρια τους και τα πόδια τους ως εξής. Με το δεξί χέρι ο ένας πιάνει τον δεξιό καρπό τοῦ άλλου, σχηματίζοντας έτσι με τα δεξιά χέρια τους ένα τρίγωνο, και τα σηκώνουν πάνω από τα κεφάλια τους. Με το ίδιο τρόπο συμπλέκουν και τα αριστερά τους χέρια τα οποία μένουν στο ύψος της κοιλιάς τους. Τα δε πόδια τους τα τοποθετούν με τέτοιο τρόπο που να ακουμπά η μύτη τοῦ δεξιού ποδιού τοῦ ενός την πτέρνα τοῦ δεξιού ποδιού τοῦ άλλου. Αυτή είναι η στάση τῶν σωμάτων τῶν μυημένων. Αφού πάρουν την ανάλογη σωματική θέση αρχίζουν να λένε τα λόγια από τα οποία φαίνεται ότι παραδέχονται τον Γιαχβέ ως θεό.

Οι τρεις μυημένοι λένε με την σειρά τις λέξεις «Γιαχμπουλόν», «Γιεχωβά» και «Θεός» (Jahbulon –Jehovah – God) με τον εξής τρόπο. Ο κάθε ένας από τους μυημένους προφέρει μια συλλαβή της πρώτης λέξης που είναι η λέξη «Γιαχμπουλόν». Ο πρώτος λέει «Γιαχ», ο δεύτερος «μπουλ», και ο τρίτος «ον». Μόλις ολοκληρωθεί ο γύρος, κατόπιν ξεκινάει ο δεύτερος γύρος προφοράς των συλλαβών που όμως αυτήν την φορά πρώτος αναφωνήσας γίνεται αυτός που προηγουμένως ήταν δεύτερος. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτός ο γύρος, ξεκινάει την προφορά των συλλαβών ως πρώτος αυτός που κατά τον πρώτο γύρο ήταν τρίτος αναφωνήσας και έτσι ολοκληρώνεται το τελετουργικό με την λέξη «Γιαχμπουλόν», όταν την πουν τρείς φορές. Το ίδιο γίνεται μετά με την λέξη «Γιεχοβά», και στο τέλος με τον ίδιο τρόπο προφέρουν, κατά γράμμα όμως, την αγγλική λέξη “GOD” (που σημαίνει «Θεός») τόσο επειδή έχει τρία γράμματα, αλλά κυρίως διότι το πρώτο γράμμα της είναι το “G”. Στον Γιαχβέ λοιπόν παραπέμπει η παράσταση του σήματος της Ολυμπιάδος του Ρίο.



Υπάρχει και ένας τρίτος κύριος συμβολισμός, όχι στην πολύχρωμη παράσταση, αλλά στα γράμματα και στους αριθμούς που υπάρχουν από κάτω, δηλαδή στην επιγραφή “Rio 2016”. Τα γράμματα και οι αριθμοί είναι γραμμένα με τέτοιον τρόπο που ναι μεν διαβάζει κανείς εύκολα «Rio 2016», πλην όμως αν κοιτάξει καλύτερα θα παρατηρήσει τρία σχήματα. Ένα σχήμα αντιστοιχεί στην λέξη “Rio” και δύο σχήματα αντιστοιχούν στο «2016». Τo αξιοθαύμαστο είναι ότι τα τρία αυτά σχήματα δεν είναι ούτε γράμματα αλλά ούτε και αριθμοί. Είναι σύμβολα. Προσέξτε, το μάτι τα αναγνωρίζει ως γράμματα και ως αριθμούς διότι αυτός που τα διαβάζει γνωρίζει ότι αναφέρονται στο Ρίο βλέποντας τα μαζί με το σχετικό σήμα από πάνω.

Το ωραίο του πράγματος είναι ότι αν ρωτήσεις κάποιον αν τα έχει δει αυτά τα σύμβολα ξανά στην ζωή του, το πιθανότατο είναι να σου δώσει αρνητική απάντηση. Αλλά οι περισσότεροι τα έχουν δει όχι λίγες φορές στην ζωή τους. Τα σύμβολα αυτά είναι σύμβολα ζωδίων, τα οποία είναι τοποθετημένα κατά τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να… διαβάζονται. Τα σύμβολα αυτά είναι κατά σειρά: «Παρθένος», «Λέων» και «Αιγόκερως».

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ; - ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΙΝΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ; - ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΙΝΕ

  
To ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν εξετάζουν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας σε ένα τροχαίο, όπου ένα  αυτοκίνητο έπεσε μετωπικά επάνω στην προεδρική "Μερσεντές" του προέδρου σκοτώνοντας τον οδηγό του.

Ευτυχώς γα τον ίδιο, ο Β.Πούτιν είχε αποβιβαστεί λίγα λεπτά πριν από την προεδρική λιμουζίνα και δεν δεν επέβαινε στο αυτοκίνητο που σμπαραλιάστηκε κυριολεκτκά.
Το δυστύχημα έγινε σε λεωφόρο της Μόσχας και από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο αγαπημένος και έμπιστος οδηγός του Β.Πούτιν. Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Είναι μυστήριο πώς ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είχε αναπτύξει τέτοια ταχύτητα σε αυτό το σημείο και η έκταση της κατασροφής του προεδρικού αυτοκινήτου, αλλά και πώς παρεξέκλινε της πορείας της η προεδρική λιμουζίνα. Ερευνάται ήδη το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς ή της τοποθέτησης μηχανισμού με τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να πάρει τον έλεγχό της από απόσταση.
Περισσότερα σε λίγο.
Russian media has revealed that a head-on crash in which a man was killed involved Vladimir Putin's official black BMW
CCTV images of the footage taken on Kutuzovsky Avenue in the Russian capital Moscow show how the Mercedes collided head-on with the presidential BMW
The driver who was killed was not named, although it was reported that he had notched up more than 40 years of driving experience as an official driver
Ο σοφέρ του Ρώσου προέδρου που έχασε τη ζωή του δεν κατονομάστηκε, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας ως επίσημος οδηγός.
 

Το ίδρυμα Ροκεφελερ δημηουργησε τον ιό Zika!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.

ΠΡΟΠΑΔΑΝΔΑ! Ο ιος Ζικα Καταρρίπτεται!!! Το ίδρυμα Ροκφέλερ κατέχει την πατέντα του ιου Zika. Με την εμφάνιση του ιού Zika στη Βραζιλία,ερευνωντας εμφανίστηκαν οι θεωρίες συνωμοσίας πως το ίδρυμα Ροκφέλερ κατέχει την πατέντα του ιου Zika. Μαντέψτε ποιός κατέχει την πατεντα του ιου? Το ίδρυμα Ροκφέλερ!!! Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που κήρυξε τον ιό Ζίκα σε παγκόσμια κατάσταση έκτακτου ανάγκης για την υγεία τη Δευτέρα 1/2/2016. Αυτός o ιός ειναι δημηουργημα αρωστημενων επιστημονων της γεννετικης και της ιατρικης οπου πληρωνονται αδρα απο τους παγκοσμιους δικτατορες της ελιτ εκτελονοντας τα απληστα συμφεροντα  τους τελειως κυννικα για την ανθρωποτητα ως προς τα συμφεροντα τους! Εδώ και 69 χρόνια o ιος ειναι ετοιμος και διατεθηκε στο εμπόριο από τις εταιρείες: LGC Standards ( Ηνωμένο Βασίλειο) και την ATCC (ΗΠΑ). Ο Όμιλος LGC είναι:  Εθνικό Ινστιτούτο μέτρησης για χημικές και βιοαναλυτικές μετρήσεις και διεθνής ηγέτης στις υπηρεσίες εργαστηρίου, πρότυπα μέτρησης, και παγκόσμιος παραγωγός διανομέας υλικών συστημάτων ελέγχου. Η LGC Standards επεκτείνεται σε 20 χώρες 5ηπείρους και εχει 30 χρόνια εμπειρίας. Ειναι κορυφαία πηγή βιολογικών υλικών και πρότυπων η οποία εχει τον έλεγχο ταυτότητας, την παραγωγή, τη διατήρηση, την ανάπτυξη και τη διανομή προτύπων μικροοργανισμών αναφοράς, κυτταρικές σειρές και άλλα υλικά. Παράλληλα με τη διατήρηση των υλικών συλλογής, η ATCC αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες για την υποστήριξη της επιστημονικής έρευνας και καινοτομιών που βελτιώνουν την υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτή η “Σχέση ATCC-LGC” σχεδιαστηκε απο το ιδρυμα Ροκφέλερ για να διευκολύνει στη παγκοσμια μειωση του πληθησμου! Γιατί το ζήτημα της ιδιοκτησίας της πατέντας του ιού Ζίκα δεν δημοσιευθηκε ποτε απο τα Μεσα Μαζικης Εξοντωσης? Θα κανω μια παρενθεση για να ανοιξετε τα ματακια σας το τι λεει ο ιδιος Ντειβητ Ροκεφελερ μπας και ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ!!! (Υπο την εξουσια μας Ροτσιλντ-Ροκφελερ μας ανήκουν τα ΜΜΕ οι ειδήσεις οι εκδότικοι τυποι και sosial media!) Ωπος! Το πρακτορείο Bloomberg, Economist Intelligence Unit (εκδίσει το περιοδικό Economist) το Fox News(News Corporation),το πρακτορείο Reuters (Thomson Reuters), το πρακτορείο Time Warner Inc, εταιρείες τηλεπικοινωνιών τεχνολογίας όπως GOOGLE, Microsoft, ΑΤ&Τ και άλλες ελεγχονται πληρως απο εμας για τα δικα μας συμφεροντα και σκοπους).  που μολις αρωστησετε τρεχετε να καθε κωλοεμβολιο που εχει απο αλουμινιο υδραργυρο και εχουν εμφανιστει τοσες νοσογενεις παθησεις που στι περισσοτερες φορες ειναι μη αναστρεψιμες εως θανατου π.χ Αυτισμος Σκλυρηνση κατα πλακας μολυνσμενα καρκινικα κυταρα εγκεφαλοπαθειες κ.α που θα μιλησουμε για αυτο το θεμα στο επομενο αρθρο. O Ζήκα είναι ενας ιός οπου ειναι ενα βιολογικό όπλο!!! Η διαδοσή του είναι ταχυτατη μέσω των κουνουπιών!!!Ο ιός φτιαχτηκε τον Απρίλιο του 1947 (70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ), κανωντας πειραματατα σε ζωα οπου τελικα πετυχε σε μια μαϊμού μακάκος ρέζους, που είχε τοποθετηθεί σε ένα κλουβί στο Ζήκα Δρυμό της Ουγκάντα, από επιστήμονες του Ινστιτούτου Ερευνών για τον κίτρινο πυρετό (από το 1977 ονομάζεται η Ουγκάντα ερευνητικό ίδρυμα ή UVRI του ιού),ιδρύθηκε το 1936 από το Ίδρυμα Ροκφέλερ στην  Ουγκάντα. O Ζήκα είναι o 1oς ιός που ανακαλύφθηκε από το Ίδρυμα Ροκφέλερ - είναι βιολογικό όπλο! (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)!!! Ροκφέλερ και μαζική δολοφονία. Το Ίδρυμα Ροκφέλερ είναι ο κύριος χορηγός  δημοσίων σχέσεων για το πρόγραμμα "δραστική μείωση του πληθυσμού" των Ηνωμένων Εθνών. Αποδεικτικά στοιχεία σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία καταδεικνύουν ότι το ίδρυμα και τα  μελη τους ιατρικά και πολιτικά, διοργάνωσαν το πρόγραμμα για φυλετική μαζική δολοφονία της ναζιστικής Γερμανίας!!! Ο ιός Ζήκα χρησιμοποιείται ως μέθοδος μείωσης του πληθυσμού από εκείνους που πιέζουν για μια παγκόσμια μείωση του πληθυσμού, για πάνω από 80 χρόνια!!! O ιός Ζήκα, είναι μέρος του ελιτίστικου προγράμματος! 2)Ο Bill Gates κατηγορηται για τον ιό Ζήκα!!! Χρηματοδοτησε το ιδρυμα Ροκφελερ για την ανακάλυψη του ιου Ζήκα οπου περιλαμβάνει μια γενετικά τροποποιημένη συνθεση οπου χρηματοδοτηθηκε από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates! Είναι ξεκαθαρο πως ο ιος ταιριάζει στην παγκοσμια ατζέντα μείωσης του πληθυσμού οπου συνελαβε σε αυτο και ο Bill Gates » . Δεν είναι μόνο οτι τα μωρά που γεννιούνται σχεδόν εγκεφαλικά νεκρα, αλλά και οι γυναίκες σε ολη τη Λατινική Αμερική τις παροτρυνουν να μη κανουν παιδια τα επομενα 2ετη!!! (ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ 1) ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Η ΦΟΒΟ ΚΑΙ 2) ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΔΗΜΗΚΟ ΘΑΝΑΤΟ!!! ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ...ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ)!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΓΙΝΑΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ 1ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ  ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΚΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ΟΠΟΥ  ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. Ακουστε τα λόγια του Ντέιβιντ Ροκφέλερ σε συνάντηση της Τριμερούς Επιτροπής τον 6/1991 Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το περιοδικό Time οπου και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για περίπου 40 χρόνια!!! Θα ήταν αδύνατο να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχαμε υποστεί τα φώτα της δημοσιότητας ολων αυτών των ετών.  Ο κόσμος εχει εξελιγθει και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΕ ΓΚΟΙΝΙΑ)! Η υπερεθνική κυριαρχία μιας παγκοσμιας πνευματικής ελίτ στον κόσμο των τραπεζιτών ηταν οραμα απο τους  περασμένους αιώνες. ΕΛΕΟΣ! Ο ιός Ζίκα είναι έμπόρευμα και μπορεί καποιος να αγορασει το εμβολιο online από την ATCC-LGC  599 ευρώ, και τα δικαιώματα να πηγενουν στο Ίδρυμα Ροκφέλερ!!!

ΚΤΙΡΙΟ ROCKEFELLER «Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.

Γιατί οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ επιλέξε κυβερνήσεις με συμβολο το 666 για να κυβερνανε τον κοσμο;  Ένα σημάδι των τελευταίων ημερών .Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αγόραστηκε το rockefeller Center. Tο όνομα Rockefeller είναι συνώνυμο με το ταγμα Illuminati και τον αποκρυφισμό. Αυτο το τάγμα των Illuminati, Εωσφόρων εδρεύει στη Νέα Υόρκη, στο Rockefeller Center με τη μορφή του Προμηθέα εκπεσων στο πάτωμα (οπως ο Εωσφορος εξατραπων εριφθη στη γη). Στην κορυφή του ουρανοξύστη Tishman περιλαμβάνεται σε τεραστια φωτενη πινακιδα το 666 (του θηρίου της Αποκάλυψης) και φωτίζεται τη νύχτα. Κτιστηκε το 1992, και βρισκεται στη λεωφορο "666 Fifth Avenue". Η Μεγάλη Στοά Rockefeller ανήκει μόνο 666 άτομα υψηλού πολιτιστικού και οικονομικού επιπέδου, υπό τον όρο ότι ξεκίνησε απο ατομα που εχουν μυηθει τον τεκτονισμο μετα απο τελετες στης μεγαλης στοας του Σκωτικου Τεκτονικού εχοντας τελειωσει Μασωνοι 33ου βαθμου. Στις τελετες τους λαμβάνονται επικλησεις  Διαφωτισμού και πεφωτισμου και επιδιώκει να δώσει ένα φως Τεκτονισμού. H Tishman Speyer Propertiess αγόρασε το κτίριο γραφείων 41 ορόφων στην οδό 666 Fifth Avenue της Νέας Υόρκης αλλά και το Rockefeller Center που βρίσκεται απέναντι.Τα δύο κτήρια πλέον συνδέονται. Η οικογένεια Rockefeller αποτελουν σταθερή αξία των Illuminati, οι οποίοι συνεργάζονται απευθείας με τον Αντίχριστο και προωθούν τις πολιτικές τους στα κράτη, οπου οι μαζες ελεγχονται και ανθυποβαλονται από την Νέα Τάξη Πραγματων (ΝΤΠ). Στην είσοδο του κτηρίου υπάρχει η μορφή του τιμωρού Γιαχβέ ή αλλιώς Σαμαέλ, του Αντίχριστου δηλαδή, ο οποίος θα βασιλεύσει ενσαρκωμένος με σιδηρά πυγμή πάνω στα έθνη της Οικουμένης!!!! Αυτές οι παγκόσμιες οικονομικές και χρηματοοικονομικές εταιριες αλιευουν στυγνα το μέλλον μας και προετοιμαζουν πραγματικα την υποθήκη μας και τον ολεθρο της ανθρωποτητας. Ωστόσο βλέπουμε την ελιτ της παγκοσμιας σιωνιστικης δικτατοριας και μεγαλοι αφενταδες αυτου του κόσμου να πασχιζουν για την ενωση των εκκλησιων (οικουμενικη πανθρησκεια) και την παγκοσμια διακυβερνηση. Ακόμη και ο αριθμος «666» ειναι χαραγμένος στο Rockefeller Building στο Μανχαταν της Νέα Υόρκης. Rockefeller, οι οποίοι οδήγησαν την παγκόσμια οικονομία μέσω των Ρότσιλντ και οι Ηνωμένες Πολιτείες κυριαρχούν στην Ευρώπη από 18,9 αιώνα μέχρι σήμερα. Rothschild και Rockefeller. Ήρθαν για να κυριαρχήσουν σον κόσμο με τα χρήματα καθώς με τον πλούτο τους διατηρουν την επιρροή και τη δύναμή τους ελεγχοντας τα απαντα πανω στον πλανητη. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!! Παραθετω αναλυτικα το ποιοι ειναι και τι πρεσβευουν!! Rothschild-Rockefeller. Amsel Meyer (1744-1812). JohnDavidsonRockefeller, (1839 ~ 1937). Οι κυριότερες χώρες. Ευρώπη (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αυστρία. ΗΠΑ.  Θρησκευτικός,εβραϊκός,χριστιανισμός. Ο πλούτος που αποκτήθηκε μέ συνεργασία μεταξύ οικονομικών και συμμετοχικών τίτλων και χρήση των οικονομικών πληροφοριών που ευθύνεται για τον πόλεμο και το 9-year-old Wilhelm μονοπώλιο πετρελαίου, την επέκταση του πλούτου. Dajimyeo μεταφέρουν τον πλούτο στα παιδιά της οικογένειας. Dajimyeo μεταφέρουν πλούτο για τα παιδιά της οικογένειας σημαντικότερα επιτεύγματα. Ο Ευρωπαϊκος συναλλαγματικός έλεγχος, αποτροπή και συμπεριλαμβανομένης της ίδρυσης του Ισραήλ. Κυριαρχούν ολα τα πετρελαία στον κόσμο, παρεβαινουν και ελεγχουν την παγκοσμια ευρωπαικη και  πολιτική των ΗΠΑ. Τις τρέχουσα συμβαλλόμενα Υπηρεσίες. Απόθεματικες, οικονομικές και άλλες παγκόσμιες εταιρείες κυριαρχούνται απο αυτες τις οικογενεις. Πετρελαίου, χάλυβα, αμυντική βιομηχανία, ο μέτοχος Federal Reserve Bank. Ταξιδεύοντας  και κατεύθυνοντας σε ιδέες για την παγκοσμια κυριαρχια. Φτιάξτε μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό την ηγεσία του bug,  και δια μέσου των αιώνων οι ανθρωποι θα οδήγουντε προς εμφυτεύμψη ενος 666 VeriChip!!! Υ.Γ. Και η παγκόσμια διακυβέρνηση βρισκεται υπο τον αριθμο του οφεως (χξς)=666 το ονομα του θηριου που ερχεται να πολεμησει εναντια του Θεόυ τις τελευταίες ημέρες. Και ολα αυτα θα γινουν συμφωνα με τη βιβλο χωρις να αλαχτει ουτε ενα κομα ουτε μια τελεια και θα πληρωθουν ακριβως! Στην αποκαλυψη ο θεος μας λεει μεσω της μετανοια και του αγιου βαπτισματος μα σωσει το πλασμα του και θα εξαλειψει παν δακρυ και καθε αμαρτια με τον επανερχομο του της 2ας παρουσιας ως νικητης και βασιλευς της δοξης του συμπανος κοσμου για να μας δωσει την ουρανια σωτηρια!!! Αμην!Αμην!Αμην!

ΘΑΥΜΑ !! EΥΚΑΜΠΤΟΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΈΩΣ



ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.

CHRISLAM! Η ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.
 Ο παπας Φραγκισκος στις 24/6/2014 χρησιμοποιήσε δημόσια τον όρο CHRISLAM, και εδωσε εντολή το Βατικανό αυτού του όρου στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας θρησκείας. Τι είναι το CHRISLAM; Μείγμα λέξεων Χριστός και Ισλάμ  απεικόνιση ένωσης της παγκόσμιας θρησκείας. Ο Πάπας προχώρησε σε συνεργασία με το Emirate of Shajah οταν το Βατικανό συνεργάζονταν με ένα αραβικό ισλαμικό κράτος. Η κίνηση αυτή του Πάπα ερμηνεύτηκε από τα ΜΜΕ σημαντική κίνηση προς ένωση με το Ισλάμ και την δημιουργία μιας καινούργιας θρησκείας. Ο Πάπας προχώρησε στη δημιουργία της παγκόσμιας θρησκείας σύμφωνα με τα σχέδια των Ιλλουμινάτι και της παγκόσμιας ελιτ που προωθούν την παγκοσμιοποίηση. Ο Πάπας εγκαθιδρύσε ένα διάλογο με το Ισλάμ με στόχο το CHRISLAM για τη νέα παγκόσμια θρησκεία. Και ο Προκαθήμενος του Πατριαρχείου κάνει ότι μπορεί να ακολουθεί τον Πάπα σε όλες του τις κινήσεις. Ο Βαρθολομαίος δήλωσε στις 19/6  ο αγαπημένος αδελφός μας Φραγκίσκος της Ρώμης: περα από δογματικές διαφορές που χαρακτηρίζουν χριστιανικές ομολογίες και από οποιαδήποτε θρησκευτική διαφωνία χωρίσει τις θρησκευτικές κοινότητες, η γη μάς ενώνει με μοναδικό τρόπο. Δηλ η χριστιανική ομολογία δεν είναι μια αλλά υπάρχουν και αλλες! Όσον αφορά το CHRISLAM ο Πατριαρχης ξεπέρασε τον Πάπα αφού ειπε επίσημα το Κοράνι ιερό βιβλίο! Η λατρεία του Πάπα Φραγκίσκου αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να δεχτούν τον Αντίχριστο και βλέποντας εκατ πλανεμένων γεμάτους που οπου πάει, προσελκύει πλήθη γεμάτα λατρεία τα οποία προσπαθούν να τον αγγίξουν,  ανθρωποι παραληρούν, κλαίνε, κρατούν ψηλά τα άρρωστα παιδιά τους και τον παρακαλούν να τα αγγίξει. Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία δύναμη να κάνει θαύματα και όμως οι ανθρώποι πέφτουν στα πόδια του λες και βρίσκονται μπροστά στο Χριστό! Και τους αφήνει να τον λατρεύουν σαν να είναι θεός επί γης. Αποκαλείται «ιερότατος» και «ιερός πατέρας»! Μάλιστα διεκδικεί αυτούς τους τίτλους λες και του ανήκουν από τη γέννησή του. Ο Πάπας  ισχυρίζεται ότι κάθεται στη θέση του Ιησού Χριστού. Αυτό που κάνει είναι η δουλειά του Διαβόλου! Ειναι ο προδρομος για την έλευσή του. Το αποκαλεί και η Βίβλος. Ψευδοπροφήτης! Ο Πάπας Φραγκίσκος κανει συναντήσεις με ομοφυλόφιλα ζευγάρια, χτίζει την Παγκόσμια Θρησκεία και οι πύλες της Κολάσεως τον υποστηρίζουν πλήρως. Ο Yayo Grassi, ένας γκει άντρας, έφερε τον σύντροφό του Iwan Bagus και άλλα μέλη στην Πρεσβία του Βατικανού στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος με τον φίλο του ήθελε να λάβει ευλογία από τον Πάπα ο οποίος στο τους αγγαλιασε και τους 2. Τον Οκτωβριο το Βατικανό συγκάλέσε σύνοδο, να συζητήσει πώς να διακονήσει σε γκέι και λεσβίες και θέματα που απασχολούν μοντέρνους καθολικούς. Στη σύνοδο δήλωσε!Ο Θεός δεν φοβάται τα καινούργια πράγματα. Γι’ αυτό μας εκπλήσσει, ανοίγοντας τις καρδιές μας και καθοδηγώντας μας με απίστευτους τρόπους. Το Βατικανό έχει τώρα στόχο να κάνει τα πάντα για την Παγκόσμια Θρησκεία και την ΝΤΠ”. Όλα αυτά που εκπροσωπεί πριν λίγα χρόνια κρίθηκαν ένοχα για υποθέσεις εμπορίας παιδιών, βιασμούς και φόνο. Πέντε δικαστές στις Βρυξέλες αποφάσισαν ότι τα εγκλήματα αυτά προέκυψαν το 2010. Μέχρι τον περασμένο Μάιο πάνω από 48 μάρτυρες ήρθαν να καταθέσουν για τις δραστηριότητες του κατηγορούμενου ως μέλη της λατρευτικής κοινότητας του 9ου Κύκλου «Σατανικής Θυσίας Παιδιών». Ο ένατος κύκλος Σατανικής Θυσίας Παιδιών έκανε θυσίες σε ρωμαιοκαθολικούς ναούς στο Μοντρεάλ, Νέα Υόρκη, Ρώμη, Παρίσι. Εφηβοι απάγονταν από την μαφία, τους έγδυναν, τους βίαζαν και τους σκότωναν. Αυτό είναι το ευλογημένο  Βατικανό!  Το έργο για την ελευση του Αντιχριστου. Το 666, ο αριθμός του θηρίου το νούμερο του Σατανά στο Βατικανό βρισκεται πανω στις ρόμπες των προκαθήμενων της Παπικής Εκκλησίας! Τα Κόκκινα φύλλα στις στολές δημιουργούν τον εβραϊκό χαρακτήρα για τον αριθμό 6.  (παραθετω λινκ με κρυμενη υποσυνηδειτη σημασιολογια και μορφολογια επανω στα ρασα τους το 666 απο το εβραιικο γραμμα Vow=6 https://www.youtube.com/watch?v=o9eHyNEJbYE  Η μάζα των καθολικών πιστών αλλα και ο κόσμος δεν κατανοει περί τίνος εκκλησία πρόκειται! Η καθολική εκκλησία αποτελείται απο σατανιστές κληρικούς που χρησιμοποιούν την πίστη για να διαπράττουν εγκλήματα εναντίον των παιδιών. Βασική ιεροτελεστία ειναι ο βιασμός και η θυσία μικρών παιδιών.Ενας Ιρλανδός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ο Richie Allen αναφέρει οτι ο πρώην Πάπας ο Γερμανός Ιωσηφ Ραντζινγκερ (Βενέδικτος) έδινε συμβουλές στους αρχιεπισκόπους της καθολικής εκκλησίας πως να αντιδράσουν στις ερωτήσεις της αστυνομίας οταν οι παπάδες κατηγορούνται για τον βιασμό των παιδιών. Μια απο τις λύσεις ηταν η αλλαγή της ενορίας ώστε το παπαδαριο να μπορουσε να συνεχίσει τις βρωμοδουλειές του εις βάρος αλλων παιδιών.Υπάρχουν μάρτυρες που ονομάζουν το όνομα του Ραντζιγκερ οταν λάμβανε μερος στις σατανικές ιεροτελεστίες και ανθρωποθυσίες παιδιών. Συμφωνα με την μάρτυρα Toos Nijenhuis o Ραντζιγκερ σκότωσε ενα κοριτσάκι το φθινόπωρο του 1987 σε ενα γαλλικό κάστρο.Συμφωνα με τον Ιρλανδο Allan η καθολική εκκλησία εχει ασπαστεί τον σατανισμό, οι πράξεις τους δεν ειναι τυχαίες και δεν ειναι απλά μονο παιδεραστές. Δυστυχώς δεν ειναι μονο η καθολική εκκλησία που ασχολείται με τον σατανισμό αλλα και ποδιτσες, πολιτικοί, δικαστές και δικηγόροι.Πραγματικά ειναι αδιανόητο οτι με τοσες υποθέσεις βιασμών παιδιών απο καθολικούς παπάδες και αλλων σατανιστων που δεν βγαίνουν ποτε στην επιφάνεια. Η καθολική ύπνωση των πιστών είναι απίστευτα συγκλονιστική!!! Εξαφανίζονται εκατοντάδες χιλιαδες παιδιά σε ολο τον κοσμο αλλα κανεις δεν καταλαβαίνει γιατι;;;Μετα την ξαφνική του αποχώρηση ο σατανιστης παιδεραστής Πάπας Βενέδικτος ειχε δηλώσει οτι θα έμπαινε σε ενα μοναστήρι. Αλλα ο δολοφόνος κρύβεται ακόμα μες το Βατικανο διότι εκει μεσα δεν μπορεί κανείς να τον ακουμπήσει. Το Βατικανο προστατεύει τους σατανιστές παιδεραστές γιατι το κτήνος ειναι βαθιά μεσα κρυμμένο.Ο βρωμοπαπας καταδικάστηκε με την ποινή φυλάκισης των 25 χρόνων απο το Common law courts justice στις Βρυξέλλες αλλα ποιος απο τους δημοσιογράφους θα γράψει την αλήθεια για το κτήνος! Ο πόλεμος πλεον ειναι θρησκευτικός. Εφαρμόζεται το μεγάλο σιωνιστικό σχέδιο και εμείς βλέπουμε μοναχά το κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Κάτι ενδιαφέρον εδώ: η ιστοσελίδα του Βατικανου Πληκτρολογείστε ανάποδα τη λέξη antichrist=αντίχριστος δηλαδή πληκτρολογείστε http://www.tsirhcitna.com/ με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η διεύθυνση είναι η κεντρική σελίδα του Βατικανού!!! Ως γνωστό το βατικανο είναι πνευματικό κέντρο των illuminati και οτι υπηρετεί τον Αντίχριστο. ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΚΑΦΑΛΗ ΤΟΝ ΠΙΟ ΛΥΚΟΠΟΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ 2016 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΒΟΘΡΟ-ΛΟΜΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΟΡΑΝΙΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΕΦΙΠΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΠΟΥ "ΧΑΛΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ 400 ΧΡΟΝΩΝ!!! ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! (ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΗΠΑΡΞΗ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΖΥΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΙΑΖΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΞΙΣΛΑΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΑΝ ΔΕ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΩΑΘΕΘ)! ΟΛΗ Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΚΤΟΝ ΟΛΙΓΩΝ ΕΞΕΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!

YΠΟ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΤΑΛΗΨΙΑ Η ΚΙLL-ARY CLINTON SOK!!!



ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.

KILL-ΑRY Clinton Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ROTHCHILD ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ TΟN ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.



      Η (Hillary Diane Rodham Clinton) ειναι Αμερικανοεβραια παλακιδα του σατανα στα αδυτα της ποιο αποκρυφιστικηςλεσχης SKULL & BONES 322!!! Μελος της διαβόητου οικογένειας Rothschild, με αποκρυφιστικες πεποιθήσεις.Οι Πρόεδροι δεν εκλέγονται, αλλά επιλέγονται από την παγκόσμια σκιώδη διακυβέρνηση. Εχει στενη σχεση με την οικογενεια Rothschild και συνεργαζεται μαζι με τους Rockefeller.Το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εκθετουν συνεννενοημενα την εκστρατεία της ειναι δεδομένο ότι είναι επιλεγμένη υποψήφιος των Ρότσιλντ. Η Χίλαρι Κλίντον είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στην ελίτ, δημιουργων της ΝΠΤ προσκυνα στο Μολώχ, αποκρυφιστρια συμμετεχει σε λατρειες που με ανθρώπινα τελετουργικά θυσίων που γινονται στο Μποεμικο δασος απο το 1800 με την ονομασια "Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΩΝ ΜΑΣ"οπου προσφέρουν απανθρακωμένη ανθρώπινη σάρκα σύμφωνα με εκθέσεις. Ειναι πιστοποιημενο πως στο Μποεμικο δασος αποφασίζουν για τον επόμενο πρόεδρο των Η.Π.Α ενα έτος πριν από τις εκλογές (βλέπε πρώην προέδρους Αϊζενχάουερ, Νίξον και Ρίγκαν, η δυναστεία Μπους και του συζύγου της Μπιλ Κλίντον), Η Χίλαρι είναι μαριονετα  στο σκοτεινό μυστικό κόσμο τους.Το Bohemian Grove είναι αυστηρα μονο για αρρενες, αλλά έχουν προσωρινές εξαιρέσεις για τις γυναίκες, και η ΝΠΤ έχει αποφασίσει ηδη ότι είναι προς το συμφέρον τους με το να χειροτονεί την Χίλαρι ως τον επόμενο πρόεδρο οπου λυγιζει και τους πιο αβατους κανονες τους.Αυτό εξηγεί γιατί τα ΜΜΕ και social media εργαζονται υπερωρίες για να εκλεγεί. Η παγκόσμια ελίτ έχει μιλήσει ηδη στα ΜΜΕ ωστε να βαδίζουν στο και να υποστηρίζουν τον επιλεγέντα υποψήφιο τους,ετσι καταστρεφοντας ολες τις πιθανότητες πως ειναι απειλη για το μελλον της χωρας,κοντρολαροντας ετσι τις μαζες κυνικα και στυγνα παιζοντας σκακι στην παγοσμια ματωμενη πλατη της ανθροπωτητας μεσα στα διεφθαρμένα ελίτ κλαμπ τους.Ενα e-mail στις 29/8/2008 που πηρε απο ανώτερο κυβέρνητικο γραφει στην Χίλαρι Κλίντον!!! Με τα δάχτυλα σταυρωμένα και ενα λαγοποδαρο παλιο κλεισμενο σε σοφιτα θα θυσιασεις ενα κοκορα στην αυλή στο ονομα του αρχαιου θεου-δαιμονα Μολώχ!!! Το Wikileaks εβγαλε στη φορα Email της που περιέχει 30.022 μηνύματα. Τώρα έχουμε απόδειξη πως η Κill-nton μαζι με τους παγκοσμιοποίητες της ελίτ έιναι μυημενοι αποκρυφιστες.Ως γνωστόν η ΧΙΛΑΡΙ ήταν ΥΠ.ΕΞ. στην πρώτη τετραετία του προέδρου OBAMA. Είναι σύζηγος του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. BILL CLINTON, και διψάει για εξουσία.Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως ΥΠ.ΕΞ. προέβη σε παράνομες ενέργειες αναμείξεως στα εσωτερικά τρίτων χωρών.Επιτέθηκε στη Λιβύη χώρα που ευημερούσε σκότωσε τον Κυβερνήτη της ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ,αρπαξε τα πετρέλαιά,το χρυσό, για λογαριασμό της ηγεσίας της ΝΤΠ.Εγκατέστησε καθεστώς Ισλαμιστών, οπου υποφέρει η χώρα μας και όλη η Ευρώπη διά της λαθρομετανάστευσης. Ένα καθεστώς που επιθυμούσε η Ν.Τ.Π. & η ηγεσία της Σιωνιστικής Κυριαρχίας. Για να γίνει αυτό σκοτώθηκαν Αμερικανοί, χιλιάδες θυσιάστηκαν στους πολέμους Κορέας, Βιέτνάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, κ.λ.π.Τώρα η Λιβύη φτωχοποιήθηκε, όπως πάνε να κάνουνε σε εμάς τώρα.Η ΧΙΛΑΡΙ άφησε τη Λιβύη στο ΧΑΟΣ. Τώρα ζητάει τη ψήφο των Αμερικανών για να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ειναι μαριονέτα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας για να κηρύξει τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο, στην υπηρεσία της ΝΤΠ. Ειναι μια τρελαμένη αρρωστημενη ερπετομοφρη μεταλαγμενη υβριδιοσαυρα που διψαει για αιμα στην καρεκλα της προεδρίας!!! Επισης η οικογενεια Αγγελόπουλου επισημο μελος της λεσχης Bulderberg έδωσαν πάνω από 10 εκ.$ στην Εβραία Κλίντον.. Αφορά “χορηγίες” στο ίδρυμα the Clinton Foundation τον Μάρτιο του 2016 και αφορά για την υποψηφια στην Προεδρία των ΗΠΑ οπου εδωσε 5-10 εκατ $ ο καθένας!!! 2)EINAI ΕΡΠΕΤΟΜΟΦΡΗ ΚΛΩΝΟΣ-ΥΒΡΙΔΙΟ!!! ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!! Μία πολύ παράξενη συμπεριφορά της Κλίντον καταγράφεται στην κάμερα…Ξαφνικά αρχίζει να σπαρταραει και να χτυπιεται υπο δαιμονοκαταληψια.Παρατηρήστε τα μάτια της, την λάμψη τους, τον τρόπο που κοιτάει Η ίδια προσπαθεί να αντεπεξέλθει και να το κάνει να φανεί σαν αστείο…Όμως, φαίνεται ξεκαθαρα πως είναι σοβαρό, καθώς η δημοσιογράφος μπροστά της,τρομάζει και κάνει πίσω….Εχει καταληφθεί από κακόβουλη οντότητα, φενεται ξεκαθαρα πως ειναι υβρίδιο αν παρατηρησετε το βιντεο σε αργο καρε τα ματια της παιρνουν οψη οφεως και γινονται κιτρινα σαν ερπετο! Παραθετω link απο το YouTube https://youtu.be/YMHOcmDVBP0 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΙΡΕΣΗ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ  ..ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ  ΣΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΕ; AN NAI TOΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ "ΘΕΙΟΥ ΣΑΜ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Η ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΦΑΓΗΣ!!!

TO ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ CLUB ΤΩΝ ILLUMINATI "Skull and Bones 322"!!!!


H Skull  and Bones" ειναι η πιο μυστηριώδες κοινότητα των συνωμοτών, και η πιο ισχυρη του 20ου αιώνα. Ο Anthony Sutton (1925-2002) Αμερικανός οικονομολόγος της βρετανικής προέλευσης.  Συγγραφέας των βιβλίων: Πώς να οργανώσετε το Τάγμα του πολέμου και της επανάστασης, η Wall Street και η μπολσεβίκικη επανάσταση, Ποιος ελέγχει δολάριο Αμερικής ρεύματος. Το Τάγμα ιδρύθηκε το 1833 στο Πανεπιστήμιο του Yale, William Huntington Russell και Αλφόνσο Taft ως το διαχωρισμό κάποιας 322 γερμανικές μυστικές κοινωνίες με δικούς της κανόνες τελετές και στόχους.  Οι τάξεις του "Bones" συμπληρώνονται κάθε χρόνο απο τεταρτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Harvad απο επιλεγμένα ανώτερα μελη της κοινότητας. Μετά την ολοκλήρωση των μελών της εκπαίδευσης του Τάγματος, βρίσκονται σε συνεχή επαφή και λαμβάνουν μέρος σε πολιτικές και οικονομικές αποθεμάτων  συνωμοσίες με μυστική δύναμη και αποκρυφα εργαλεία.Ο Sutton συνέκρινε την "Skull and Bones" με τη γερμανική μυστική κοινότητας Adam Weishaupt της  των Illuminati, ωπου ορισμένα μέλη της είχουν μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά την επιλογή των μελών η πρώτη θέση τους δίνει την δυνατότητα να παίξουν ως ομάδα, παρά τις προσωπικές μοναδικές ικανότητες. Μελη του Τάγματο από το 1833, ανήκουν 20-30 καθορισμένες οικογένειες οπου έφτασαν στην αμερικανική ήπειρο στο XVII αιώνα ωπος Whitney Λόρδων, Phelps, Woodward, Alena, Bundy, Adams. Αργότερα εντάχθηκε από μετανάστες από πλούσιους κατά τα τελευταία 100 χρόνια, οι οικογένειες -. Harriman Rockefeller, Payne, Davison  Όλοι τους προτιμούν να παντρεύονται μέσα στον επιλεγμένο κύκλο για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της, τέλος, για την οικοδόμηση σχέσεων στην κοινότητα για χάρη της αυτός ο κύκλος. ΣΠΑΝΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. Ορισμένες πληροφορίες για τις δραστηριότητες των επιφανών οικογενειών αναφέρονται για πρώτη φορά σχετικά ορισμένες λεπτομέρειες συμφερόντων των μελών της.  Άρθρα στην "Ikonoklaste" 13, Οκτωβρίου, 1873 στο "Esquire" σχετικά με την "Skull and Bones" δεν αποκαλύπτονται, αλλά ειπε πως "ένα θανάσιμο κακό, αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο." τελετη ανθρωποθυσια. Σχετικά με την ευθύνη της κοινότητας ειναι  γνωστό στην αμερικανική κοινωνία πως μερικά μελη από την "Bones" πήραν μια πολιτική, οικονομική λειτουργία, παρακάμπτοντας την κυβέρνηση, τους διεθνείς οργανισμούς και άλλους φορείς.  Για παράδειγμα, τον Ιούνιο του 1983, στη Μόσχα για την εμπιστευτική συνομιλίες με τον Γιούρι Αντρόποφ, W. Averell Harriman έφτασε ο ίδιος παρολο που δεν κατέχει οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα, αλλά ειναι υπηρετήσει ως μέλος του Τάγματος 322. Τα μέλη του Τάγματος ίδρυσαν την Αμερικανική Ιστορική Association, American Chemical Society και της American Psychological Association,οπου  συμμετείχε στη δημιουργία του Ινστιτούτου Carnegie, της Αμερικανικής Εταιρείας εξώδικη επίλυση των διεθνών διαφορών (ο πρόδρομος του Συνδέσμου για την Ειρήνη), και, τέλος, το Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών. Μια τέτοια ποικιλία των ομάδων εστίασης δείχνουν ότι τα συμφέροντα της τάξης κατευθύνονται στο σχηματισμό μιας νέας παγκόσμιας τάξης και διακυβερνησης αλλάζοντας την κοινωνία και τον κόσμο σε βάρος του ανθρωπου σε σκληρα ορία σκλαβιάς για την προσωπική ελευθερία.!!!! Σχέδια και στρατηγικές. Η Αμερική πήρε τον έλεγχο των εν λόγω δραστηριοτήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως η εκπαίδευση, τη χρηματοδότηση, το δίκαιο, την πολιτική, την ιστορία, την ψυχολογία, την ιατρική, τη θρησκεία και τα μέσα ενημέρωσης.  Διείσδυσης σε αυτές τις περιοχές πραγματοποιείται συστηματικά, συνεχώς, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα επίσημα και μυστικές παράγοντες. Οικονομικές παραγγελίες σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους των Ναζί και των Κομμουνιστών, στην υπηρεσία της αστυνομίας και των τρομοκρατών, ωθώντας τις αντίπαλες δυνάμεις στον τον έλεγχο των πολιτικών και οικονομικών διαδικασιών. Προφανώς, ο παγκόσμιος έλεγχος και η παγκοσμιοποίηση μεσω των "Skull and Bones" δημιούργησε ένα δίκτυο παγκόσμιων οργανισμών, αντικαθιστώντας κρατικά συστήματα των διαφορετικών εθνών. Το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ μοιράζονται κοινα μυστικα για τον κόσμο και την πολιτική πολιτική.  Παρά την εγγύτητα των πληροφοριών σχετικά με το "Bones", είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν πολυάριθμες μυστικές πυρήνα - το εσωτερικό κύκλο των ανθρώπων που λαμβάνουν τις αποφάσεις , ωθώντας τα μέλη της ως πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών, στα οικονομικα και παγκόσμια διακυβερνητικα συστήματα. Αυτό θυμίζει έντονα το Τάγμα του συνωμοτικόυ δίκτυου της βαυαρικής λεσχης των Illuminati.  Αν λάβουμε υπόψη ότι οι κύριες ασχολίες των μελών της "Skull and Bones" - του νόμου, την εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι η κοινότητα μπορεί να εστιάσει την επιρροή τους σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές ανάλογα με το σκοπό σε ορισμένα στάδια. Εχουν εναν πολυ  ενδιαφέρον κρακτικο μοχλό επιρροής στην ανθρωπότητα με απωτερο σκοπο να ελέγχει την ιστορία των εθνών και την μαζα. Ειναι απλό. Άνθρωποι επιβάλλουν ειδικα την  εκτίμηση των γεγονότων προπαγάνδες  και το  υποστηρίζουν, δημοσιεύοντας τα μόνο όπως τους ωφελούν. Το 1880, η "Skull and Bones" ίδρυσε την American Historical Society.  Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα έχει ήδη επιρροή στη διαδικασία της εκπαίδευσης του σχολικού συστήματος!!!! ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο GEORGE ORWELL  , OI PINK FLOYD  OTI TA ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΊΩΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΎΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΔΗ ΗΛΙΚΊΑ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.  Μέλος της 322 ο Timothy Dwight οπου έγινε πρόεδρος του Yale Πανεπιστήμιου. Ο Γιώργος Bundy συμμετείχε στις εργασίες του πολέμου του Βιετνάμ, κέρδισε τη θέση του Πρύτανη στο Πανεπιστημίο του Χάρβαρντ. Οποιαδήποτε πληροφορία με ιστορικά γεγονότα δεν επιτρέπεται με την παρουσίαση κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας!!! Οι περισσότερες οργανώσεις που παράγουν τα σχολικά βιβλία χρηματοδότουνται απο το Χαρβαντ. Η ίδια τακτική που δεν αφήνει τους ανθρώπους να εχουν ανεξάρτητη σκέψη, δράσεις, την αναζήτηση για τα δεδομένα  με αποτελεσμα την στενωση του νου!!!. Το 1946, το Ίδρυμα Ροκφέλερ διαθέσε 139 000 δολάρια, προκειμένου να κάνει μια έκδοση της επίσημης ιστορίας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία είναι πλήρως επισκιάζεται από το γεγονός ότι το ναζιστικό καθεστώς ιδρύθηκε από την αμερικανική τραπεζίτες.  Μία από τις κύριες εταιρείες να χρηματοδοτήσει αυτό, ήταν στην πραγματικότητα Rockefeller "Standard Oil". Το Ίδρυμα Ford είχε αρχικά συσταθεί με τα ποσά που εισπράττουν από την παραγωγή αυτοκινήτων της Henry Ford.  Σύντομα, όμως, είχε διεισδύσει από τα μέλη του Τάγματος του "Skull and Bones", ο οποίος χρησιμοποίησε τα κεφάλαια του ιδρυτή, προκειμένου να καταστρέψουν τη σχολική εκπαίδευση και τη δημόσια σύστημα πληροφορίων. ΣΤΟΧΟΣ παγκοσμιοποίησης - ΜΕΛΛΟΝ. Το 1966 έγινε πρόεδρος του Ιδρύματος Ford, Mack Γιώργος Bundy.  Επέλεξε ως αντιπρόεδρος του ως μέλος του Τάγματος της "Skull and Bones" Harold Howe ΙΙ.  Το πεδίο εφαρμογής της εντολής ήταν το τμήμα της έρευνας και της εκπαίδευσης.  Έτσι, , η τεχνική του ψυχολογικού πολέμου, που αναπτύχθηκε στο Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Ερευνών Teyvistok, παρέχεται άμεση επίπτωση στα μέσα ενημέρωσης, εφημερίδες, τηλέφωνο και ραδιόφωνο, διάδοση άμεσα πληροφορίες σε όλο τον κόσμο. Η έρευνα για τις δραστηριότητες του Τάγματος στην ενημέρωση και την εκπαίδευση ειναι η "Skull and Bones" να ελέγχει το μέλλον της Αμερικανικής Εταιρείας!! Και οχι πολιτείας . Η συνειδητή χειραγώγηση και ο άκρως επαγγελματικός τρόπος σκέψης της γνώμης των μαζών είναι ένα σημαντικό μέρος του κράτους ωπου ελεγχεται σαν κοπαδι απο το Τάγμα "Skull and Bones". Πρέπει να κερδίσουμε τους κοινούς ανθρώπους σε όλες τις γωνιές της Γης. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω των σχολείων μέσα από το θέαμα, τα ΜΜΕ, τη δημοτικότητα και την ανοχή των προκαταλήψεων που έχουμε. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΗΣ ΦΤΑΊΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΑΚΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΉΣ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΊΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΆ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΕΡΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΟΥ ΑΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ  ΣΕΝΑ ΧΩΡΊΣ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ....  Μαρία  Ζουρνατζη.