Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Σαουδική Αραβία: Τα Pokemon προωθούν τον Τεκτονισμό

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.
Anonymous-KILLUMINATΙ
 ΝΕΑ ΜΗ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ  ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Σαουδική Αραβία: Τα Pokemon προωθούν τον Τεκτονισμό
 
       Οι λόγιοι και θρησκευτικοί ηγέτες της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσαν θρησκευτική γνωμοδότηση ότι το παιχνίδι Pokemon Go προωθεί την θρησκεία Σίντο της Ιαπωνίας, Στον Ελευθεροτεκτονισμό.!!!
Πρόκειται για την υπ. Αρ. 21758 Φετβά  που αναφέρει ότι πολλές πτυχές του δημοφιλούς παιχνιδιού οδηγούν στην αμαρτία.!!!
Pokemon Go!
Είναι εργαλείο που φτιαχτηκε από τους  Illuminati για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά σας και να τα πείσουν  ότι το evilution ειναι πραγματικο!
 Στο πραγματικό παιχνίδι Pokemon λένε ότι ένα Pokemon δημιουργήσε το σύμπαν! Το όνομά του ήταν Arceus και ο ίδιος γέννησε πολλά Pokemon οπου δημιουργησε τον κοσμο.
          Το παιχνίδι προωθεί τον παγανισμό πανθεϊσμό και τη λατρεια των ψευτικων είδωλων και την εικονικη πραγματικοτητα!!! Με άποτελεσμα την αποστροφη, την πλυση, την λοβοτομη του μυαλου,  αθυποβαλοντας το υπουλα. Ηδη με ετοιμες δεσμιδες λειζερ που προβαλει το blue beam plan προπαγανδιζωντας τα σημεια και τερατα που θα βλεπουμε εν ολιγις.
        Ηδη εχουν εμφανιστει πολλακις διαφορα σχεδια πολυμορφικα στον ουρανο κανοντας τον νου κατευθυνομενο προς την πιστη  των Α.Τ.Ι.Α , αντικειμενων αγνωστου ταυτοτητας. Διδασκουν στα παιδια πως τα pokemon δημηουργησαν τον κοσμο οπου επειτα αυτα εξελιχτηκαν σε διαφορετικα πολλαπλασιαστηκαν και εγινε η δημιουργια Pokemon! Και  παράφρων πως ειναι  ο Θεος. Το αρχικό όνομα άλλαξε σε Pocket Monsters, η συντομογραφία του οποίου είναι Pokemon και επικράτησε ως και σήμερα.Τα  Pokemon είναι εργαλείο από τον ιδιο τον Σατανα. Ο Σατανάς θα χρησιμοποιησει ένα από αυτά (pokemon) για να θέσει σε ισχύ τις πράξεις του.
1) Η μαύρη μέρα που τα Pokemon έστειλαν στο νοσοκομείο 700 παιδιά
        Η νύχτα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου του 1997 είναι μια στιγμή που γράφτηκε με μελανά χρώματα στην ιστορία των Pokemon. Εκείνο το βράδυ προβλήθηκε στην Ιαπωνία το 38ο επεισόδιο της παιδικής σειράς το επεισόδιο, με την ονομασία «Ο ηλεκτρικός στρατιώτης Ποριγκόν - Computer Warrior Polygon», ο Πίκατσου με τον Ας, τη Μίστι και τον Μπροκ ταξιδεύουν στον κυβερνοχώρο μέσω ενός μεταδότη, που στη συνέχεια χαλάει και εγκλωβίζονται εκεί μέχρι να τον φτιάξουν.
       Μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο, 700 παιδιά, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στα πλησιέστερα νοσοκομεία ύστερα από εκδήλωση ανησυχητικών συμπτωμάτων, μεταξύ των οποίων σπασμοί, κρίσεις, λιποθυμία, εμετός, προσωρινή τύφλωση και ερεθισμός στα μάτια.
      Ο λόγος είναι ο Πίκατσου και η λάμψη του. Στο επεισόδιο ο Πίκατσου αναλαμβάνει δράση και χρησιμοποιεί την ηλεκτρική του ενέργεια για να σταματήσει κάποια απειλή.
Άρχισε να εκτοξεύει κόκκινες και μπλε λάμψεις που εναλλάσσονταν μεταξύ τους με απίστευτη ταχύτητα. Αυτή η σκηνή ήταν και η αιτία των περιστατικών που οδήγησε εκατοντάδες παιδιά στο νοσοκομείο. Τα περισσότερα περιστατικά δεν ήταν σοβαρά και τα παιδιά έπειτα από λίγο επέστρεψαν σπίτι τους. Ένας μικρός αριθμός παιδιών όμως, διαγνώστηκε με επιληψία, που προκλήθηκε από την έκθεση τους στην αστραπιαία και συνεχή αλλαγή του φωτός που προβλήθηκε στο 38ο επεισόδιο Πόκεμον.
     Το γεγονός έγινε αμέσως αντιληπτό και δελτία ειδήσεων αναμετέδωσαν τις επίμαχες σκηνές, προκαλώντας δεύτερο κύμα επεισοδίων. Έρευνες απέδειξαν ότι περισσότερα από 12.000 άτομα, κυρίως παιδιά, που παρακολούθησαν το επεισόδιο, ένιωσαν ενοχλήσεις.
         Tο τηλεοπτικό κανάλι TV Tokyo, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, διέκοψε την προβολή του προγράμματος και είπε πως θα ερευνήσει τους λόγους που προκάλεσαν τις κρίσεις και άλλα προβλήματα υγείας.
 Δηλώσεις έκαναν επίσης ο πρωθυπουργός της χώρας, Ryutaro Hashimoto και ο υπουργός Υγείας της Ιαπωνίας.Ο νευρολόγος Akinori Hoshika το 1997, διαβεβαίωσε ότι η οπτική διέγερση από τα εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στο επεισόδιο, προκάλεσαν φωτοεπιληπτικά επεισόδια στα παιδιά που το παρακολούθησαν. Τα έντονα φώτα που εναλλάσσονται στιγμιαία μπορούν να προκαλέσουν κρίσεις σε άτομα με φωτοεπιληψία, σε άτομα δηλαδή που είναι ευαίσθητα στο φως και σε φωτεινά σχήματα.
 Αυτό που προκάλεσε τις κρίσεις ήταν η επιλογή των δύο χρωμάτων (κόκκινο και μπλε) αντί για την συνηθισμένη εναλλαγή στην φωτεινότητα του κίτρινου χρώματος κατά την επίθεση του Πίκατσου.
 Το επεισόδιο της 16ης Δεκεμβρίου του 1997 έμεινε στην ιστορία ως «Πόκεμον Σοκ/Pokémon Shock». Δεν προβλήθηκε ποτέ ξανά σε καμία περιοχή της Ιαπωνίας, ακόμη και μετά τις διορθώσεις στο μοντάζ...
2) Εκατομμύρια θα οδηγηθουν σαν πρόβατα στη σφαγή στα FEMA Camps



  Το Εικονικο Mind Control στην πραγματική ζωή με συνέπεια τον Θάνατο. Εκατομμύρια Αμερικανοι ακολουθουν την πόρτα του θανάτου. η νέα δημιουργία της CIA Pokemon Go 'App είναι εθιστική και δελεαστικη. Δείχνοντάς πόσο εύκολα οι μάζες των αμερικανικών ζόμπι οδηγηγουντε στη σφαγή.
αποδείκνυουν ότι ο εικονικος έλεγχος του νου έχει επιπτώσεις στη πραγματική ζωή.
Το παιχνιδι έχει ήδη οδηγήσει τους Αμερικανούς να παίζουν για να πέφτουν  στο γκρεμό. ο Steve Quayle πρόσφατα μας προειδοποίησε σε σύνδεση με μια ιστορία για τα «Pokemon Go» στην ιστοσελίδα του. Αυτό το «παιχνίδι» έχει γίνει ο εικονικός κόσμος ισοδύναμο του «Αυλητής του απώλεια ».Στις 4 Ιουνίου προειδοποιήσε ο Ομπάμα πως
ο Λευκός Οίκος παρουσίασε ένα app στο στρατόπεδο FEMA» για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν το πλησιέστερο καταυλισμό FEMA σε περίπτωση καταστροφής. Eιναι ενα πολυ καλο εργαλείο της NWO είναι που οδηγεί σαν προβατα τους Αμερικανους κατευθείαν στα στρατόπεδα FEMA να σφαγούν. H NWO γλίστρησε κρυφά ατο κινητό στα χέρια εκατοντάδων εκατομμύρια Αμερικανών που τους οδηγει γρήγορα στην τελική πλυση. Ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα ένα γεννετικα μεταλαγμενο υβριδιο με την ονομασια (Pokemon show)οπου δημηουργηθηκε για όπλο!! Με την ονομασια ζόμπι-ανθρωποι. Ειναι ενα πολύ δυνατο παράδειγμα για το πώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να χειριστεί και πώς η συνείδηση ​​μπορεί να μεταβληθεί σε μαζική κλίμακα. Αυτό ήταν στα σκαριά απο το 1997, προγραμματισμενο. 20 χρόνια νωριτερα!!!
Λινκ του βιντεο απο το YouTube https://youtu.be/XXCDZoqiFYY δειτε το! Τιτλος: Pokémon GO Illuminati Exposed


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ (POKEMON GO)!!!
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝΘΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΥ!!! ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ!
ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!! ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΑ ΟΠΛΑ ΜΕΣΑ ΠΟΛΕΜΟΥ . ΠΙΑ;
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ (καρτα πολιτη) ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΙΣΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΔΕΣΜΙΔΕΣ ΛΕΙΖΕΡ BLUE BEAM PLAN , ME ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΣΙΠ R.F.I.D ΓIΑ  THN ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ .
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ GAMERS ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ?
Το τελευταιο τραγικο γεγονος ο μακελαρης του Μοναχο!! Το ψυχολογικο του προφιλ,ενας εσωστρεφης κλειστος απομονομενος διαταραγενος απο τα ηλεκτρονικα παιχνιδια οπου για χρονια ηταν κλεισμενος στο δωματιο του εθισμενος για χρονια στον υπολογιστη μεσα σε ενα ψευτικο κοσμο ωραια ψηφιακα πλασμενος.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ!!!
Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΟΥΣ
ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΣΙΡΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ !!!
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΙΑ ME ΕΠAΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

Μαρία Ζουρνατζή
   (ΑΝΤΙ-NWO)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου